CHP’Lİ ÖZİMER’İN AĞIR MİSAFİRİ KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ATASOY BİLGİN

CHP’Lİ ÖZİMER’İN AĞIR MİSAFİRİ KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ATASOY BİLGİN

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Atasoy Bilgin CHP İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etti, Bilgin’i İstanbul il sekreteri Soner Özimer ve il bilişim sorumlusu Devrim Atasever il binasında ağırladılar.

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Atasoy Bilgin, İstanbul’da bir televizyon programına konuk oldu ve program sonrası

 CHP İstanbul İl başkanlığına ziyarette bulundu. Atasoy Bilgin’i il sekreteri Soner Özimer ve il bilişim sorumlusu Devrim Atasever ile birlikte makam odasında ağırladılar.

Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunarak, yerelden genele parti çalışmaları hakkına konuşarak taraflar siyasi bilgilerini paylaştılar.

 CHP İstanbul il başkanlığının çalışkan ve örgütlü yapılanmasında inkar edilemez emeği olan il sekreteri Soner Özimer, “İstanbul seçimlerinde kazanacak aday belli, bu aday tereddütsüz, kazandığı seçimi tekrarlatan AKP’yi iki kere yenen Ekrem İmamoğlu’ndan başkası değildir. Bizler bu ucube sistemi yıkmak için canla başla çalışıyoruz. Yılmak yok, küsmek yok, her zafer emekle kazanılır. Sevgili Kocaeli Belediye Başkanımıza güveniyoruz, kendilerinin sol duruşu ve sol- sosyalist düşünceleri bizlere yol gösteriyor. Kendilerine çıktıkları bu meşakkatli yolda başarılar diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın bu büyük zafere hazır olmasını ve bu zafere adlarını yazmalarını istiyorum” dedi.   

CHP il bilişim sorumlusu Devrim Atasever ise, “İstanbul seçimlerinde örgütümüzle yine biz kazanacağız, İstanbul’un ilçelerinde kazanacağımız sayı artacak. Aynı başarıyı Kocaeli’mizde Sayın Başkan adayımız Atasoy Bilgin başkanımızdan bekliyoruz. Bizler örgütlerimizle dimdik ayaktayız, bizim tüm illerde ve ilçelerde emeğimizle büyük zaferler yazacağımız gün bu yerel seçimler ve sonrası genel seçimler olacaktır” dedi ve tarafları bekleyen seçim çalışmalarına katılmak üzere alan çalışmalarındaki yoldaşlarının yanına gitmek için vedalaştılar.

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı