CHP’Lİ MURAT PINAR’IN SEÇİM OFİSİ ALKIŞLARLA AÇILDI

CHP’Lİ MURAT PINAR’IN SEÇİM OFİSİ ALKIŞLARLA AÇILDI

31 Mart 2024 tarihinde yapılacağı açıklanan Mahalli Genel Seçimlere az bir zaman kala CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya meclis üyesi adayı Murat Pınar’ın, tüm masraflarını üstlendiği seçim İrtibat Ofisinin açılışını yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi, Esenler seçim çalışmalarına hız kesmeden, ara vermeden devam ediyor. Her ne kadar parti içinde kırgınlıklar olsa da CHP’nin meclis üyesi adaylarından Murat Pınar, sıra numarasına bakmadan, 1-2-3-4 nolu sıra demeden özverili çalışmasına devam ediyor.  Utandırıyor sıra hesabı yapan abilerini, utandırıyor parti içi iktidar kavgası yapan eski “kaşarları” tabii utanacak yüzleri varsa! 

CHP İlçe Başkanı Cemal Kaya ve il Başkan Yardımcısı Adnan Kaymakçı ile birlikte partililerin yoğun katılım sağladığı Esenler Mimar Sınan mahallesinde, genç meclis üyesi adayı Murat Pınar’ın kiraladığı seçim ofisinin açılışını yaptılar. 

CHP’liler ve vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Kurdele kesme törenine katılan CHP üyeleri, “işte CHP’lilik budur. Böyle gençlerin parti üyesi olması yarınlarımızın garantisidir. Yüreğini ortaya koyan ve altı oku sahiplenen böyle partililerimizin çoğalmasını istiyoruz, bu anlayışta olanlar var oldukça biz iktidarı elbette yakalayacağız. Murat Pınar bir taraftan elini taşın altına koymuş, diğer taraftan Belediye Başkan Adayımız Hasan Dalkıran sokak sokak dolaşarak oy istiyor. Bizler üyeler olarak bu arkadaşlarımızı yalnız bırakmayacağız. Çok çalışıp birlikte kazanacağız. CHP Esenler ilçesiyle, örgütüyle, adaylaşan bu yürekli gencimizle Esenler’de  Sosyal Demokrat Belediyecilik ile tanışacak. Esenler Başaracak, Esenler yağma ve talan düzeninden kurtulacak, kazanan ise halkımız olacak” dediler.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı