CHP’Lİ MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİNE “ÜLKÜCÜ” HUKUKÇU

CHP’Lİ MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİNE “ÜLKÜCÜ” HUKUKÇU

Tekirdağ Marmaraereğlisi CHP’li Belediye Başkanı aradığı ülküdaşını, ırkçı söylemleri paylaşan hukuk danışmanına kavuştu. Laik Cumhuriyet adına, barış ve kardeşlik adına mücadele edenlere artık CHP’de yer yok...

İşte sözde milliyetçi olduğunu sosyal medya hesabından öğrendiğimiz, Hukukçu İbrahim Mete Yılmaz’ın CHP’li Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter’e atama için yaptığı teşekkür paylaşımı.

Hukukçu İbrahim Mete Yılmaz , “Marmaraereğlisi Belediye başkanı Sn.Mustafa Onur Bozkurterin takdir ve tensipleriyle Belediye başkanı hukuk danışmanı olarak atanmış bulunmaktayım. Şahsımı bu göreve layık gören Sayın Belediye başkanımız Mustafa Onur Bozkurtere şükranlarımı arz ederim. 

Bakalım bu paylaşımdan ve teşekkür dileklerinden sonra helalinden oy veren sosyal demokratlar, Kürtler, cumhuriyetin bekçileri ne gibi tepki verecekler… Bakalım ömrünü CHP içinde geçirmiş, aşından, işinden, eşinden zaman ayırarak ve partide yücelmek emek esaslıdır diye çalışan parti emekçileri bu rezalete ne diyecek? 

İBRAHİM METE YILMAZ “KIRIMLI İSMAİL GASPIRALI” HAYRANI…

Ataması CHP’li belediyeye yapılan Hukukçu İbrahim Mete Yılmaz’ın bir başka kafatasçı paylaşımı, “Dilde, işte, fikirde birlik” sözleriyle Türk topluluklarının birleşebileceği fikrini savunan, basın ve eğitim çalışmalarıyla iz bırakan Gaspıralı’nın düşünceleri bugünümüze yön veriyor. Bu fikrin etrafında birleşerek görülmemiş bir birliğe imza attık ülkemizde alanında uzman Türk iş adamları, okur yazarları, girişimcileri ile bir araya gelip kardaşlığımıza yemin verdik.Omuz omuza Türk Milletini yüksek inkişaf safalarına taşıyacağız ! TÜRK TÜRKLEŞTİKÇE GÜÇLENİR !”

İşte bu kişi sorsanız CHP'li hemde dede'den 

 

Hukukçu İbrahim Mete Yılmaz’ın, Aslan Sosyal demokrat yoldaşları



İbrahim Mete Yılmaz
21.05.2024 19:01:28
Ben cumhuriyet halk partisinin kendisiyim , sizinle yargı önünde hesaplaşacağız .

7-24 Esenler haber
25.05.2024 19:04:10
Sizin gibi şahsi hesap yapan iki taraflı ihanet içinde olanlara bizden yol yok! Bir tarafın bozkurt- diğer yanın AK kurt…koltuk uğruna kimleri sattın…

İbrahim Mete Yılmaz
1.06.2024 01:51:40
Trabzonlu olup , Tipe üye olup hdpye oy veren birisi olduğunuzu öğrendiğimden beri sizi yadırgamıyorum allah ıslah etsin.

Hüseyin Koç
4.06.2024 15:47:45
Be Aşağılık insan, sen o koltuklarda bizim sayemizde oturuyorsun. TİP üyesi olmak onurdur ama CHP'li olmayıp CHP içinde yuvalanmak onursuzlukdur. Bak avukatsın ama kafatascısın. HDP size oy verdi, birisi islah olacaksa o senin gibi ak kurt olandır. sizi devrişmci yolun yıldızlı yumruğu ile islah yapmak lazım...

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli