CHP’Lİ KAYA’YA BİRİLERİ SİYASİ DOLANDIRICILIK YAPTIRDI

CHP’Lİ KAYA’YA BİRİLERİ SİYASİ DOLANDIRICILIK YAPTIRDI

CHP Esenler ilçe örgütü Belediye meclis üyeliği sıralamasına kazan kaldırdı.  İlçe Başkanı Cemal Kaya’ya “Uzaktan kumandalı” Şoförler odasından talimat alan liyakatsiz birisinden bu beklenir” dediler.

CHP Esenler ilçesinde yerel seçimlere sayılı günler kala sular bulandı, gemi alabora oldu. İlçe Başkanı Kaya irtifa kaybetti, yönetim başta olmak üzere parti üyeleri ilçe başkanının AKP Politikalarının benzeri uygulamalarına seslerini yükselttiler.

Partinin kanaat önderleri ve amiyane tabirle eski kaşarları Kaya’ya bakın neler dediler… “Bu listede liyakat yoktur, adalet yoktur, hukuk yoktur. Tacizcileri koruyan, kalkan olan birisi maalesef halen daha ilçe başkanından daha yetkili ve sözü geçiyor olmasını seyrediyoruz. Bu sonuç bize Ütebay’ın ilçe seçimlerini kaybetmenin mükâfatını aldığı gibi öcünü de aldığını göstermiş oldu. “Eski kaşarları” arattılar bize ve bir çirkin tutum sergileyen yeni ilçe başkanı kendisi olamadı, hep birilerine benzeşti ve hep başkalarının kayığına bindi. İlçe yönetimini kukla görüyor, meta gibi kullanıyor. İlçe başkanlığını kaybeden Ütebay inanın ilçe başkanı olsaydı bu kadar yetki elinde olmazdı. 

Bizler şunu görüyoruz ve görünen göz kılavuz istemez, İlçe Başkanı Cemal Kaya birilerine sadakatle bağlı, uzaktan kumandalı bir başkan. Meclis üyeliği sıralamasında siyasi dolandırıcılık yapılmıştır, yapanlar ise belli. Cemal Kaya’ya bir tiyatro yazılmış, o oynuyor ama bakalım bu işin sonu nereye varacak. Kendisi ve yönetimi bu liste sıralamasını kabullenmesi kula kulluktur çünkü bu sıralama kendilerinin sıralaması değildir. Hele hele İlçe Başkanı Kaya’nın listesi hiç değildir.

Liyakat sahibi adaylar sandık görevinden mahalle başkanlığına kadar partimin yerelde her çalışması içinde yer almış emekçilerin görüşlerini almadan yapılan bu listelere ve bu listeleri dayatanlara bizler saygı duymayacağız.  Cemal Kaya’ya birileri adeta siyasi dolandırıcılık yaptırmıştır. Kendi ve şer ittifakı taraftarları şahsi çıkarlarını ön planda tutarak Esenler’de partinin belediye başkanlığı seçimini sıkıntıya sokmuştur. Bu tablo asla kabul edilemez. Cemal Kaya bir ilçe başkanı gibi davranmamış, bir fırsatçı gibi davranmıştır! Bilmeyenlerde zanneder ilçe Başkanı Ütebay ve aşiretidir. Kaya partimizin duruşuna gölge düşürmüştür. Kaya AKP diktatörlüğünü örnek alarak partinin sağ yelpazeye doğru gidişini hızlandırmıştır” diyerek bu duyarsız, tutarsız, sığ davranışını protesto ediyoruz dediler. 

 

 



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli