CHP’Lİ EGEMENLERDEN REZİLLİĞİN DANİSKASI

CHP’Lİ EGEMENLERDEN REZİLLİĞİN DANİSKASI

CHP’nin egemen kadrosu, tuzu kuru köşecileri ve şişecileri müzik koro kurmuş, halkla dalga geçiyorlar. Kurulan müzik korosunun kurulmasından kimsenin haber olmamış ama biz gazeteciler, yakalarsak böyle yakalarız…

CHP’nin Egemenleri, düzenin faşo çocukları şarkıyı söyleyeceğim diye şarkının içine ettiler, CHP’ye oy verenlerin aklı ile dalga geçtiler. Nasılsa gelecekleri garanti, vekil seçilmeme gibi bir kaygıları yok, her dönemin adamları olduklarından olacak ki, vatandaşın yaşamı umurlarında değil, beylerin MAŞALLAH keyifleri yerinde.

BUCHP’LİLERE ADAM DİYENİN ADAMLIĞINDAN ŞÜPHE YAPARIM!

Bunlara adam diyenin adamlığından şüphe yapmamak elde değil. Bu videoyu çekmek için verdikleri emeğin binde birini bu düzenin değişmesine harcamış olsalardı bugün AKP’nin oyu bu seviyelerde olmazdı ve anketlerde 1. Parti çıkmazdı. Bir başka mesele ise halk AKP’nin baskı ve zulmü karşısında inim inim inlerken bunlar vur patlasın, çal oynasın ve Sosyal medyada paylaşmak rezilliğin daniskasıdır. Seyredenler “bunlar çare değil zavallı yaratıklardırlar. Bunlar CHP genel merkezinin soytarıları, tek adamlığa soyunan Kılıçdaroğlu’nun uşaklarıdırlar. Halk adamlığı birilerinin dalkavukluğu olmak değildir… Bunlar bilgisiz, bilgiden yoksun emek ve emekçi düşmanı, şahsı hesaplarından başka bir şey düşünmeyen düzenin yaradıklarıdır.



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli