CHP’Lİ DALKIRAN ESENLERE FIRTINA GİBİ GİRDİ…

CHP’Lİ DALKIRAN ESENLERE FIRTINA GİBİ GİRDİ…

CHP Esenler’de Belediye Başkan adayı Hasan Dalkıran ilçeye fırtına gibi girdi, dengeleri allak bullak etti. Esenler’de mini bir tur atan Hasan Dalkıran ve CHP’liler vatandaşların sevgi gösterisi karşısında “işte bu” dedi.

CHP Esenler belediye Başkan adayı Hasan Dalkıran’ı ilçe merkezinde coşkuyla bağrına bastı, ilçe merkezine sığmayan CHP’liler Hasan Dalkıranla sokağa taştılar. CHP’liler ilçe merkezinden Cumhuriyet meydanına kadar sloganlarla yürüyüşe geçtiler, yürüyüş boyunca Dalkırana vatandaşların sevgi seli, alkışları ve balkondan el sallayarak yaptıkları destek, İlçe Başkanı Cemal Kayayı ve İl yöneticilerini heyecanlandırdı. Dalkıran’ın arkasına aldığı batı Karadeniz rüzgarı bakalım Karadeniz fırtınasına dönüşecek mi? 

CHP Esenler belediye Başkan adayı Hasan Dalkıran ve seçim çalışmasına katılan CHP İlçe örgütü tam Cumhuriyet meydanında AKP standını ziyaret ettikten sonra kapalı caddede esnaf ziyaretini tamamladı, Dalkıran’ın meydanda yaptığı konuşması alkışlarla büyük destek aldı. 

Dalkıran: Esenlerin sorunlarını çözmek zorundayız, bunun için aday oldum. Sizlere şunun sözünü veriyorum, ilk iş olarak trafiğin rahatlaması için otopark yapacağız, çalışmak isteyen vatandaşlarımıza iş imkânı sağlayacağız. Kadınlarımıza çalışma alanları yaratacağız, belediye imkanlarını yandaşlara değil, Esenler halkının emrine sunacağız. AKP İktidarı ve Başkanlık sistemi yüzünden, ülkemiz ekonomik çöküş yaşarken İstanbul yaşanması zor bir il oldu, merdiven altı kiralar en az 10 bin TL. Bize yetki verin sizlere söz kiracı olan insanlarımızı ev sahibi yapıncaya kadar en az 5 bin TL destek sözü veriyorum.  Bunu biz yaparız, yapacağız, bu konuta hiç birinizin endişesi olmasın, bunu hep birlikte yapacağız. 

Esenler huzurun ve umudun şehri oldu diyenler yapamadı, beceremedi. Esenleri mutlu ve yaşanılır bir şehir haline biz getireceğiz. Bakınız 2019 yılında Ekrem İmamoğlu Başkanımız öğrencilerimize burs vereceğim, sosyal yardım yapacağım demişti, yapamazsın diyenler gördünüz mu yaptık, biz yaparız. Biz onlar gibi uzaklaşan bir belediye başkanı değil, kucaklaşan, halkı ile omuz omuza olan belediye başkanı olacağız. Sizlerle birlikte başaracağız, sizlerle birlikte yöneteceğiz. Sizler bizlere yetki verirseniz en az 2 bin gencimize iş imkanı sağlayacağız, sokaklardan ve kötü alışkanlıklardan gençlerimizi kurtarıp toplumun üretken ve ahlaklı nesiller olarak yetişmesini sağlayacağız. Biz gençlerimizin geleceğini, yarınlarını birileri gibi, birilerine peşkeş çekmeyeceğiz” diyerek yetki aldığı gün Esenler’de birçok yanlışın üstesinden nasıl gelindiğini herkese göstereceğini söyledi.  



Yüksel Kılıç
27.01.2024 18:20:16
Haydi Esenler Heperaber yalan dolanla beslenen Tarikat temsilcilerinden kurtulalım

Anahtar Kelimeler: DALKIRAN ESENLERE FIRTINA GİRDİ…
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli