CHP'DEN 'MUAZZAM BİR SERGİ' TİYATRO… TİYATRO…

CHP

CHP İstanbul İl Başkanlığı, zamlara tepki göstermek için 'muazZam Bir Sergi' adıyla tiyatro oynuyor. Zamları ve yanlışlar protesto edecekseniz adam gibi protesto edin. Sokağa inin, şow yapmayın...

Kaftancıoğlu bak ve anla...Evet, CHP’nin böyle genel başkanı, senin gibi il başkanı olursa 'Korkunç bir fırtına bekliyor hepimizi' sen sokaklara inmezsen, sen halkı örgütlemezsen, böyle uyduruk saçma sapan gösterişler yaparsan ve buna proje dersen sorunları iktidara duyuramazsın. Sen üç beş zibidiyle zamları, kiraları, yalanı, yağmayı, dalanı protesto etmeye kalkarsan, halkın tamamı ve emekli sürünür, ormanlar kesilir, zamlar halkın üzerine kurşun gibi yağar. Sen bu yapılarla bırak halka, kendinize çare olamazsınız.

Korkakların yaşama hakkı olmamalı ama CHP’nin korkaklarının yüzünden tüm halk zamlarla inim inim ağlıyor. Sen sokağa çıkıp demokratik yollarla yanlışları yönetenlere haykıramıyorsan veya sokağa çıkacak örgütlü yapıların kalmamışsa nedenini kendinize sormalısınız. Ülkeyi ve ülke insanını bu duruma getiren siyasi görüşleriniz ve siyası duruşunuz menfaat olduğu için evet, 'Korkunç bir fırtına bekliyor hepimizi' sizler o işgal ettiğiniz koltuklardan bir kalkın, göreceksiniz kitleler nasıl harekete geçecek.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Kaftancı oğlu bakınız ve aklınızı başınıza alınız, CHP bugünkü hali ile varsa elitler için, mezhepler için, yandaşlar için, karı- kocalar için yani sülale, akrabalar için var. Halk için, emek için, ezilen yoksullar için, işçiler için CHP yok olmuş bir kere. Siz her ilçede hergün ama hergün meydanlara 5-6 bin kişi ile çıkamıyorsanız, yanlışlara tepki koyamıyorsanız, demokratik talepler için haykıramıyorsanız parti değil sevgililer derneğisiniz… 

Canan hanım, Sen şaibeli halktan kopuk işi gücü hovardalık olan kadrolarla il ve ilçelerde bir işe yaramazlarla bu yolları yürümeye kalkarsan duvara toslarsın, devrilip yok olursun, kuşa dönersin. Anlayın artık, verdiğiniz zararın faturası halka kesiliyor. 

 

 



  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli