CHP’de kirli işler hep oluyor/ yapanlar ise ödüllendiriliyor

CHP’de kirli işler hep oluyor/ yapanlar ise ödüllendiriliyor

CHP'de dün nikah heyecanı vardı. Bu heyecan öyle bir heyecan ki sosyal medyada çalkalandı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Yankılıç ile hayatını birleştirdi.

İki çocuk babası Rıza Akpolat, evli ve taraflar eşlerini aldatanlar. Akpolat, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Kılıç ile yasak aşk yaşadı. CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Eski CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Yankılıç ile evlendi. Çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “onurlu bir şekilde” kıyarken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel de “gururlu bir şekilde” şahitlik yaptı. Ya bu toplum kirlenmiş veya CHP kirlenmiş.

Bu işler CHP’de hep oluyor. Ne hikmetse kimse yapanlara “yanlış yaptınız, bu partiye gelen kızlara veya fiziki yönden alımlı olanlara yanlış gözle kimse bakamaz” diyen olmadığı gibi, CHP bir okuldur, ahlaklı insanların olduğu yerdir" diyen de olmadı ama Partinin yetkilileri bu işleri yapanlara nikah kıyıyor...VESSELLAM. 

CHP AŞKLARIN YAŞANDIĞI PARTİ OLMUŞ…

Bakınız 7-24 Esenler haber olarak bizler CHP’de tacizleri yapanları veya tecavüze yeltenenleri yazdık. Biz yazdığımızla kaldık, yapanlar CHP’de adam yerine konuldu, kimse onları ayıplamadı. Esenlerin eski ilçe başkanını, Sultangazi’yi, Aykut Erdoğdu’yu ve daha nicelerini yazdık, partinin yetkili organlarına şikayet ettik. Şikayet ettiklerimiz, belgelediklerimiz CHP’nin has çocukları oldular, bizler yaramazları olduk. Sonuç: CHP tacizlerle anılır oldu, bizim başımız eğildi ama ar damarı çatlamışlar ise arsızca toplumda adam diye dolaşıyorlar.

BAKIN İŞİN ÖZÜNÜ NURHAN ÇETİNKAYA BÖYLE ÖZETLEMİŞ…

“Hikaye ya bu; Biri İstanbul da odunu koysan oyunu CHP ye verecek bir ilçenin belediye başkanı, diğer de o belediyenin bağlı olduğu siyasi partinin kadın kolları başkanı, ve ailece de tanışıklar evli ve çocuklar var eşler de arkadaşları, ama erosun oku bir anda ikisine vurunca yasak aşk başlıyor, gönül bu bize ne aka da konar boka da konar misali bizi tabii ki ilgilendirmez ama, gel zaman git zaman bu gizli ilişkiyi patlayınca, ikisi de boşanıyor ve dün büyük gün birleştirildiler, bu durum bizi ilgilendirmez, ama bizi ilgilendiren tarafın mensubu olduğu partinin tümünün toplum örf ve adetine yanlış gelen iken evli gizlice eşlerini aldatacakları evlilik akitine söylenip hep birlikte poz vermesi… Bu durum tasvip eden varsa beni takipten çıksın ve engellesin lütfen…”



Eyüp IŞILDAK
23.07.2024 22:32:30
Hep söylerim Bir olay karşısında Bu günün seyircileri yarın ki olacak olayın NAMZETLERİDİR. Mevcut nikahın TEMELLERİ geçmişte gizli atılmış bu gün ise KURDELESİ kesilmiştir. Hiç kimse kusura bakmasın BİR BAKMIŞSIN Bu çirkinliği içsel LEŞ tirip nikâhta bulunanların da büyük ihtimalle yarın bir birilerinin ARKADAŞLAR i ile nikâh masasında oturduğunu görürsek şaşırmayın!!!!!!!

  • Perşembe 33.5 ° / 20.4 ° Güneşli
  • Cuma 36 ° / 21.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 36.2 ° / 24.7 ° Güneşli