CHP İSTANBUL İL KONGRESİ İLANI – “HİNLİK VAR!”

CHP İSTANBUL İL KONGRESİ İLANI – “HİNLİK VAR!”

CHP’nin İstanbul İl Kongresi, 8 Ekim’de Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak. Kongre ilanı komiklik içerdiğinden ve kafa karıştırdığı için partililer gülüşerek İl Başkanı Kaftancıoğlu’nun son hamlesi “hinlik’de” tutmayacak.

İşte o komik ve “kurnazlık” Kokan kongre ilanı böyle…

Değerli üyelerimiz; 

  • -CHP 38. Olağan İstanbul İl kongresi 08 Ekim 2023 Pazar günü saat 08’da nisaplı; çoğunluk sağlanmadığı takdirde aynı gün saat 11.00’da çoğunluk aranmaksızın nisapsiz olarak Haliç Kongre merkezinde yapılacaktır.

Yahu dalga geçer gibi bir kongre ilanı, yahu 08 ile11.00 arasında ki; yıl, gün, ay aralığına veya farkına bakarmısınız…? 

CHP üyeleri  böyle dedi...

“Yazık çok yazık… Solcuyum diyen il başkanı aslında solculukla ilgisi olmayan, kapasitesi yok denecek kadar kıt olan birisi olduğunu ilanla CHP örgütlerine bildirdi. Ortada bir alicengiz oyunu oynanıyor, ortada hinlik var ama kendi partililerine hinlik yapan birisinden ne solcu olur nede demokrat.

AKP iktidarının neden başarılı olduğunu Kaftancıoğlu’na bakınca anlarsınız. Bu bırakın İstanbul örgütlerini yönetmesini, bu kadın partinin çaycısı bile olamaz. Bunu gönderelim. Gitsin mutfağında çalışsın” dediler.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında pazartesi günü Merkez Yönetim Kurulu (MYK), salı günü ise PM toplantısı yapılacak. PM’de 38. olağan Kurultay’ın tarihinin netleşmesi bekleniyor.

Kurultay tarihi için geçtiğimiz hafta yapılan MYK’da 4-5 Kasım tarihinin önerilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi.

CHP’de büyük kurultaydan iki hafta sonra da tüzük kurultayının yapılması bekleniyor. Tüzük kurultayında, parti tüzüğünün çağdaş hale getirilmesine yönelik değişiklikler ele alınacak.

İstanbul'u yönetecekler ve Örgütte öne çıkan isimler…

Ali Şeker, Müslim Sarı, Cemal Canpolat, Turan Aydoğan , Necdet Saraç , Selçuk Sariyar , Özgen Nama , Gürsel Tekin , Mehmet Ali Yüksel ,Zeynel Öztürk, Onursal Adıgüzel, Murat Kantekin , Yusuf Erciyas,  Doğan Subaşı, Hale Özcömert,  Saniye Yurdakul, Özgür Çelik, Kadir Gökmen Öğüt…

 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı