CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA

CHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA

CHP İstanbul il Sekreteri Soner Özimer, Londra’da düzenlenen panele katılan il başkanı Özgür Çelik’in yokluğunu hissettirmedi. İlçe örgüt üyelerini İl binasında ağırlayan Özimer partililerle tek tek bayramlaştı.

CHP İstanbul İl Başkanlığında Bayramın ikinci günü partililerle gerçekleşen Bayramlaşma programı sonrası CHP İstanbul il Sekreteri Soner Özimer’in, bayram mesaj şöyle… 

“Tüm yurttaşlarımızın kurban bayramını kutluyorum. Bayramın ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sunmasına vesile olmasını temenni ediyorum.

Tüm yurttaşlarımızın sevdikleriyle kavuştuğu, aile ve akrabalık bağlarının kuvvetlendiği, birlik ve beraberliğimizin daha da kuvvetlendiği mutlu bir bayram geçirmesini diliyorum.

Bugün il başkanlığımızda bayramlaşma programını gerçekleştirdik. Genel başkan Yardımcımız, PM üyelerimiz, Milletvekilimiz İBB Başkan Vekilimiz, İBB Gurup Sözcümüz, Belediye Başkanlarımız, il yöneticilerimiz, ilçe başkanlarımız, kadın Gençlik kollarımız, mahalle başkanlarınız, komisyonlar ve tüm örgütümüzle Kurban Bayramımızı kutladık. Türkiye’de tüm inanç gruplarına eşit ve adil yaklaşan sosyal demokrasi anlayışını kalıcı kılmak amacıyla görevli olarak Londra’da düzenlenen panele katılan il başkanımız Sayın Özgür Çelik aramızda olamadı. Sayın başkanımızın olmaması nedeniyle Bayram ve açılış konuşmasını yaptığım programda bulunan emek sunan tüm il yöneticilerinize ve örgüt üyelerimize ayrıca teşekkür ediyorum. 

Bu vesile ile tekrar Tüm örgütümüzün ve halkımızın bayramını en samimi duygularımla kutlarım. Herkese Sağlık sıhhat ve mutluluklar diliyorum” dedi. 

 



  • Cuma 37.3 ° / 22.9 ° Güneşli
  • Cumartesi 37.3 ° / 23.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 37.3 ° / 23.6 ° Güneşli