CHP FATİH’E ŞAİBELİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YAKIŞMADI!

CHP FATİH’E ŞAİBELİ  BELEDİYE BAŞKAN ADAYI  YAKIŞMADI!

Yaklaşan Yerel Seçimler öncesi siyasi partilerin belediye başkan adayları da belli olmaya başladı. CHP’nin Parti Meclisi’nden alınan kararla İstanbul/ Fatih İlçelerinin Belediye Başkan Adayı çok maharetli Mahir oldu…

 

Pendik’e isabetli bir karar ile CHP Neferi Tecrübeli Siyasetçi Tarık Balyalı Belediye Başkan Adayı olarak atanırken Fatih’e soğuk duş etkisi yapan karar çıktı. Fatih’e CHP Örgütünden olmayan ithal isim olan Farsça ve Arapça bildiği için Tarihi Mezar Taşı Okumakta usta olan Mahir Polat atandı. Çürük ve isabette karavana çeken bu karar CHP Fatih Örgütü’nü adeta şoke etti.

CHP’nin örgütten gelen iki ismi Fatih Belediye Başkan Adayı olmak için müracaatta bulunmuş, bunlardan Umut Gezici yüreğinde yaşadığı CHP’lilik sevgisi ile sokaklara çıkıp halktan oy istemeye bile başlamıştı. CHP’deki değişim rüzgârında atamalara karşı olduklarını her fırsatta dile getiren CHP Genel Merkezi’nin aday tercihinde örgütten yana tavır sergileyeceğini düşünen Umut Gezici yanıldı. Ak Parti’nin Fatih’te korktuğu isim olan Umut Gezici partinin öz evladı olmasına rağmen aday gösterilmedi.

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir önceki gün Fatih’e gelerek seçime kadar bitmeyecek bir temel atma töreni yaptığı ve bu törende de bürokratlarından biri olan Mahir Polat’ı işaret etmesi sadece Polat’a başarılar bilemesi Parti Meclisi’nden çıkacak kararın ilanı gibiydi.

FATİH’E HOŞ GELMEDİN İTHAL POLAT!

Beklenen oldu 2014 yılında sandığın dibini gören Devşirme ve İthal CHP Belediye Başkan Adayı Sabri Erbakan’ın senaryosu devreye girdi. Fatihli olmayan, örgütten gelmeyen, Fatih’te Tarihi Mezar Taşı Okumakla ünlenen Mahir Polat örgütün adayları karşısında İmamoğlu’nun üflemesi ile CHP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu.

 

Mahir Polat’ın 20 metrekarelik mevlanakapı mahallesine kurulmasına imza attığı kütüphane dışında emeği ve eseri bulunmuyor. İthal Aday Polat, Farsça ve Arapça bildiği için Tarihi Mezar Taşı Okumakta usta. Fatih’ten de bir haber Aday Polat.

 

Erbakan ithal Meclis Üyesi Adaylarını meclise taşımaktan öte bir işi yaramamış, seçim bittikten sonra da Fatih’te görülmemişti. Şimdi Mahir Polat’ın da aynı performansta ilerleyeceği ve Fatih’e sadece seçim kaybettireceği aşikârdır.

 

Öte yandan taklacı siyasetin ve çakma siyasetçiliğin atar damarı olan kimi Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları ön seçim olursa örgütten tokat yiyeceğini bildikleri için İthal Aday Mahir Polat’ın paçalarına sarılmış durumda. “Aman Mahir Başkanım beni Meclis Üyesi yap!” dercesine İthal Polat’ın gözlerine bakan başarısız siyasetçiler, kendilerini meclise taşımanın yollarını bulmuş gibi gözüküyor.

 

SEL GİDER KUM KALIR, İTHALE BEL BAĞLAYAN SİYASET ZÜBÜKLERİ VAR!

 

Ama unutmayın “Sel gider kum kalır!”, siyaset omurgalı yapılır, siyaset çarkla ithale bel bağlamakla olmaz, siyaset emek ve mücadele bileşenidir, oportünist siyaset, makyavelist siyaset kaybeder. 1 Nisan sabahı Polat tasını tarağını toplar gider, sizler de yaptığınız rezil davranışlarla hafızalarda kalırsınız.

 

NE YAPACAKLAR MERAK KONUSU OLDU?

 

CHP Örgütü içerisindeki sol devleri, sol kolu havada gezenler, eylemden eyleme koştuğunu dile getirenler, ithal aday zulmü çeken CHP Neferleri bu siyaset rezaletine ne diyecek merak konusu oldu?

 

 CHP ÖRGÜTÜ KABUL EDERSE…

 

CHP Fatih İlçe Örgütü İthal Aday Polat’ı benimsemeden, kabul etmeden, birlikte sahaya çıkmadan Yerel Gazetemiz İthal Aday ile yol yürümeyecektir. CHP Örgütü’ne ve Örgütten çıkan Belediye Başkan Aday Adayı isimlere emeklerine saygımız vardır. Sel gider kum kalır, biz bu sözü biliriz.

 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli