CHP ESENLERİN ÜÇÜNCÜ YOLCULARI- TARİKATÇILAR- HORTUMCULAR

CHP ESENLERİN ÜÇÜNCÜ YOLCULARI- TARİKATÇILAR- HORTUMCULAR

Sağda birlik arayışlarına yönelen CHP’de yeni bir tarikatlaşmanın ilk ayağı Esenler’de yeni bir isimle (Üçüncü Yol) yeraltı çalışmalarına başladı. Birkaç zibidinin ve Hanzonun başlattığı bu harekete CHP’liler tepkili.

CHP listelerinde yer bulamayan ve CHP’nin iktidar olmasına yönelik hiçbir proje ortaya koyamayan, emek esaslı değil bazı egemenlerin beslemeleri tarikatlaşma yolu ile kendilerinin adam yerine konulması için Üçüncü Yol dedikleri rüya alemine doğru yol aldılar.

CHP Esenler örgütünün kafasını karıştırmak için ve güçlü bir yapı oluşturma hayaliyle Sosyal medya yolu ile çağrıda bulunan bu tarikat yapılanmasına, sert sözlerle yanıt yine CHP Esenler örgüt üyelerinden geldi.

“ Büyümek, iktidar olmak ve bu saray rejiminden kurtulmak için tek yol cemaat ve tarikatlaşmayla değil, solda birliktelikle ve birlikte hareketle gerçekleşir. Bunlar emperyalizmin uşakları, satılmış hainlerdirler. Bu yapılanmanın içinde olanlar birgün olsun alanlarda olmayan aşağılık kişilerdirler. Bunların amacı CHP’nin iktidar olması değil, kendilerinin bir yerlere yerleşip bir yerlerden nasıl nemalanırız, nasıl bir yerleri hortumlarız düşüncesinde olan zavallılar topluluğudur.  

Esenler’de bu tarikat kırıntısı, hanzolar sözde bir oluşum yapma girişiminde bulunmuşlar, sorsan bunlar CHP’liymiş. Biz onların kim olduklarını çok iyi biliyoruz. Kendileri varsa CHP var yoksalar CHP’yi parçalamaya kafa yoran zibidiler olarak mantar gibi yerden çıkıyorlar. Onlar 10 Aralık hareketi gibi yok olacaklar. Beslendikleri kaynağın başında olanları biliyoruz, onların İBB yardım kartları ile beslendiklerini ve Veli Ağababa’nın müritleri olduklarını da biliyoruz. Bunlar olsa olsa Musa’nın çocuklarıdırlar, düzenin nimetlerinden yararlanmak için her yola başvuran, beyin hüçreleri gelişmemiş aşağılık bölücülerdirler” dediler.

 



  • Çarşamba 20.2 ° / 8.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21.1 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.6 ° / 11.2 ° Güneşli