CHP ESENLERİN İLÇE BAŞKANI KAYA: “NE EZEN NE EZİLEN” DEDİ

CHP ESENLERİN İLÇE BAŞKANI KAYA: “NE EZEN NE EZİLEN” DEDİ

CHP Esenler ilçe Başkanlığı devir teslim töreninde, kazanan başkan Cemal Kaya, barış, kardeşlik ve birliktelik mesajı verdi. Kaya, Ecevit’in  “Ne ezen ne ezilen, insanca hakça düzen” şiarıyla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Esenlerin saygın ve sevilen kişilerinden Cemal Kaya’nın kazandığı CHP Esenler İlçe Başkanlığı seçimlerinin ardından, ilçe başkanlığı devir teslim töreni gerçekleşti. Bir önceki ilçe başkanı olan şahsın katılmadığı törende, belli ki kaybetmenin hüznü, ezikliği ve kini vardı…

CHP ESENLER’DE YEPYENİ BİR DÖNEM BAŞLATACAĞIM “

CHP Esenler İlçe başkanı Cemal Kaya, bayrağı devraldığı törenden sonra yaptığı açıklamada “Sevgiyle, inançla partimizin gücüne güç katmak için tüm ekip arkadaşlarımızla var gücümüzle çalışacağız. Geçmişte yapmış olduğum siyaset, siyasi tecrübem ve siyasi ahlakım, bana partimizin çoğalarak büyümesini öğretti. İlk önceliğim ve önemli görevim ise birbirine küsen, kırılan kadrolarını birleştirmek, onları barıştırmak olacaktır. Geçmişin hesaplarını yapmadan tertemiz bir sayfa açarak geleceğin nasıl şekilleneceğini önceleyen birisiyim. Yepyeni bir dönem başlatmak zorundayım. Asıl hedefimiz birlik ve beraberlik içinde istediğimiz hedef olan, yerelde ve genelde partimizin iktidar olmasını sağlamak olacaktır.  

“CHP ESENLER İLÇESİNİ HALKIN UMUDU HALİNE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ” 

Bakınız 2. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız İsmet İnönü’nün “BİR MEMLEKETTE NAMUSLULAR EN AZ NAMUSSUZLAR KADAR CESUR OLMALI”  bir diğer genel başkanımız Bülent Ecevit’in “NE EZEN NE EZİLEN, İNSANCA HAKÇA BİR DÜZEN” deyişi rehberimizdir. Ulu önderimiz M. Kemal Atatürk’ün “BAĞIMSIZLIK BENİM KARAKTERİMDİR” sözünü şiar edinerek CHP Esenler ilçesini halkın umudu haline dönüştüreceğiz

“BÜYÜK ESENLER İTTİFAKINI KURACAĞIM”

CHP’nin tüzük ve program doğrultusunda çalışmalar yaparak tüm Esenler ’deki bileşenleri bir araya getireceğiz ve İstanbul genelinde Esenler yerelinde toplumun tüm kesimleri ile büyük Esenler ittifakını kuracağım. Kimsesizlerin sesi, herkesin abisi ve kardeşi, özgürlüklerin keskin savunucusu olarak haksızlıklara karşı mücadele alanlarımızı genişleteceğiz. Yarından itibaren öncelikle bizim dışımızda ki sol partilerle, STK’larla, toplumun tüm ezilen, ötekileştirilen yanı sokakta ki yurttaşlarımızla iletişime geçip çok geniş örgütlenme ağı kurarak bu haramı düzsene son vereceğiz. Halkın yararına yapılanlara alkış yaparken, Esenler halkının yararına olmayan ne yapılırsa karşısında beni ve yönetimimi bulacak. Benim ötekim olmayacak,  tüm örgütümüzün bu konuda desteklerini bekliyorum. İlçemize ve ilçe yönetimimize güvenmelerini istiyorum” diyerek konuşmasına devam etti.



Yüksel kılıc
25.08.2023 13:46:52
Başarılar diliyorum. Esenler CHP ilçemize hayırlı olsun.

Anahtar Kelimeler: ESENLERİN BAŞKANI : EZİLEN”
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı