CHP ESENLERE UZAKTAN KUMANDALI ATAMA

CHP ESENLERE UZAKTAN KUMANDALI ATAMA

CHP Esenlerin kirlilik dosyası kabarık ilçe başkanının istifası sonrası boşalan koltuğun Avcılar Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Aksu’nun ve il başkanı Kaftancıoğlu’nun uzaktan kumandalı yönettiği yeni başkanı belli oldu.

CHP Esenlerin cemaat ve tarikat temsilcilerinden Avcılar Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Aksu’nun kulu, Kaftancıoğlu’nun yalakası ilçe yönetiminin yönetemediği Esenler ilçe başkanlığına seçildi. 

CHP Esenler ilçesinin yeni ilçe Başkanı aynı zamanda Esenler Belediye meclis üyesi Kemal Şahin oldu. Sahin çok marifetli ve akıllı birisidir. Uzaktan kumandalı Şahin’in, kimler tarafından neden ilçe başkanlığı görevine getirildiğini ve özelliklerinin bazı kesitleri şöyle…

Şahin delege ağasıdır, her türlü fırıldaklığa meyilli birisidir. Kendi mahallesi olan Birlik mahallesinde yıllarca kendi akrabalarının ve Sivaslıların dışında kimseyi delege listesine yazmaz. Mahallenin demografik yapısı umurunda değil. Az olsun benim olsun diyenlerdendir.

Şahin ilçe başkanı oldu ama ilçeyi yönetecek olan  Avcılar Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Aksu olacak yanı Esenler Avcılar’dan yönetilecek…

Neden mi?

Şahin’in ilçe yöneticilerinin tamamına yakınının hemşerisi olmasının yanında çoğunun ekonomik bağlantısı Şahine bağlı olduğunu herkes biliyor. Eeee o zaman bu cemaatçinin ilçe başkanı olmaması ayıp olur.

Eski ilçe başkanı Ütebay, vekilliğe soyunuyor ve milletvekili adayı oluyor, bir başka milletvekili adayı aynı zamanda Şahin’in ticari ortağı olan, iş kovalayan, rantiyeci Avcılar Belediye Meclis Üyesi Adayı Hüseyin Aksu,  ön secim olduğunda oy ihtiyacı olacak ya, bu oyları toplayacak üyeler üzerinde hakimiyet kuracak olan tek kişi var, bu kişide Şahin olduğu için ilçe başkanı olması gerekiyordu, oldu bile. Yanı Esenler siyaseti il başkanının bilgisinde bu çeteleşmişlerin kucağına oturtuldu. Başkalarının siyaset yapmasına imkan yok! 

Şahin’in, meclis üyesi olarak en iyi yaptığı halkın çıkarlarını değil, kendisinin ve iş ortağı Hüseyin Aksu’nun sermayesini çoğaltmak için İBB’yi yol bulma kapısı görerek bazı kişilerden rüşvet karşılığı işler, yaptığı iddiaları varken nasıl ilçe başkanı olduğuna kafa yormaya gerek yok! 

Şahin’in, en anlamlı sözü ve kendi söylemi şu” ben bu ilçe yöneticilerini ve bazı partinin egemenlerini bir şişe R…ya satın alırım” 

Hüseyin Aksu’nun CHP Avcılar ilçe başkanı Hasan Şeker’i yerden Yere vurduğu söylemini de hatırlatalım. Aksu meclis üyesi olmasına karşı olan CHP Avcılar ilçe başkanı Hasan Şeker için, “bu insanlar aklını başına almalı, bu işleri çoluk çocuk işi değil, bu işler Sokak serserilerin işi değil” ifadelerini kullanmıştı.

Şimdi Aksuya Esenler’deki partilileri, “sen bu beyin hücreleri gelişmemiş sokak çocuğunu nasıl ilçe başkanlığına laik gördün. Bizler bu zihniyetin ve bu kadrolaşmanın olduğu yerde siyaset nasıl yaparız? Sen Esenleri uzaktan kumandalı yöneteceksen bizim siyaset yapmamıza ne gerek var?” dediler. 



Anahtar Kelimeler: ESENLERE UZAKTAN KUMANDALI ATAMA
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli