CHP ESENLER’DEN KULA KULLUĞA YOLCULUK

CHP ESENLER’DEN KULA KULLUĞA YOLCULUK

Hırsızlık, ahlaksızlık, kul hakkı yemek, Ankara’da kapalı kapılar arkasında gizli pazarlıklar, CHP’de böyle şeylerde hiç olmaz, hak eden hakkını alır! Emek en yüce değerdir böyle bilinir… ama “ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR”

CHP Esenler eski ilçe başkanı istifa etti vekil adayı oldu. Yeni ilçe başkanı seçilen Kemal Şahin ve yönetim kurulu eski ilçe başkanını vekil yapmak için Ankara yollarına düştüler. Hani hak- hukuk- adalet diyorlar ya, işte bu kuralları ters düz yapmak için genel başkanlarının huzurunda el pençe durdular. Kula kulluk yaptılar, hem de kimin için kime, bu enayiler kul oıldular derseniz…"Tacizcileri kollayan, ajandası pisliklerle dolu eski ilçe rezili" Ütebay için Kemal BEYE... 

Ütebay’ın, ilçe başkanlığı döneminde İstanbul ilçelerinde tek oy kaybeden ilçe başkanlığı yaptı. Esenler’de, partililerini ahbap çavuş ilişkileri ile haksız yere disipline veren, yalanlarla, iftiralarla karalayan, evraklar üzerinde oynayıp sahtekarlık yapan, Atatürk’ün ölümüne kadeh kaldıran, yeni ilçe başkanıyla ihale kovalayan, arsa rantiyecisi, Canan korumalı, Hüseyin Aksu himayesinde, daha tacizin olaylarının hesabını vermemiş birisi için elbette Milletvekilliği haktır, helaldir.

Eski ilçe Başkanı bunlarla yetinmemiş, el kol hareketiyle g…dik küfrünü yaptığı Canan Hanımın bu sözle sempatisini kazandı, İmamoğlu pankartlarını astırmayarak İmamoğlu kazandıktan sonra yandaşı oldu. İmamoğlu referanslı önce Eşini iştiraklere müdür yaptı, sonra akrabalarını İBB’de işbaşı yaptırdı, öncesinde Kemal Şahin’le birlik oldu, ortaklık kurdular, dinsel ve mezhepsel dayanışma içinde CHP’yi arpalık yaptılar. Geçmişte Muharrem İnçe ile kol kola girdiler.  Bu kadar ilkeli birisi vekil olduğunda, birazda ekonomik rant sağlamak adına yarım kalan ahlaksız işleri tamamlamak için Kemal Şahin’le kapalı kapılar artından Kılıçdaroğlu’nun huzurunda bakın nasıl kul oldular. Bunlara denilecek tek söz var “ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR” bunlar alışmışlar bir kere hak yemeye emek hırsızlığı yapmaya… 

Ne olur şaşırmayınız böyle şeylere. Üzücü olan şu sorun CHP’de değil ülkenin genel zihniyetinde. Bu hastalıklı zihniyet yeri geldiğinde ön seçim der, ama fırsat bulduğunda kudurmuş gibi herkesin önünü kesmek adına genel merkez koridorlarında kula kul olurlar. Verdikleri cevap ise “torpil, adam kayırmacılık, rüşvet eskiden de vardı şimdi de var ne olmuş yaptıysak” derler sizde razı olursunuz. 

Bizden söylemesi bu kaşarlar yönetici oldukları süre içinde sizler çok daha demokrasi ararsınız, HAK-HUKUK -ADALET diye zırvalarsınız. CHP’nin emekçileri sizler çok daha ön seçim diye bekler durursunuz. 

 

Hani torpilin belgesi olmazdı, işte CHP’li soytarıların torpil belgesi. İŞTE HAK- HUKUK -ADALET diyen K.K adaleti…



Anahtar Kelimeler: ESENLER’ KULLUĞA YOLCULUK
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli