CHP ESENLER’DE SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

CHP ESENLER’DE SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Esenler İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı bugün Nine Hatun mahallesi Seçim Bürosunu coşkulu bir kalabalıkla açtı. Belediye Başkan adayı Hasan Dalkıran Meydanda mini bir mitingle halkı selamladı.

Esenler Nine Hatun Mahallesinde Seçim Bürosu açılışına CHP İlçe Başkanı Cemal Kaya ile kol kola giren ve açılış birlikte yapan Belediye Başkan adayı Dalkıran, performansıyla çok işler başaracağının mesajını verdi. 

Açılışta bir konuşma yapan CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya, “Parti Seçim Büromuzun açılışa katılan değerli Parti Temsilcilerimiz ve partililerimize teşekkür ediyorum. Esenler Belediye Başkan Adayımız Hasan Dalkıran ile çalışmalarınızı sürdürüyoruz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu seçimde bizler inanıyoruz ve sizlere güvenerek en yüksek oy potansiyeline ulaşacağız, Açtığımız Seçim Büromuzun hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum, Partili, Partisiz herkesi ağırlayacağımız büromuza davet ediyorum.” Dedi.

CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya ve Belediye Başkan adayı Hasan Dalkıran, Nine Hatun mahallesi Seçim Bürosu açılışı öncesi Esenler Cumhuriyet meydanında vatandaşları selamladılar. Birgün öncesi meydanda vatandaşların kandilini kutlayan belediye başkan adayı Hasan Dalkıran, kandil simidi dağıttı ve sonrasında mini bir mitingle vatandaşları selamladı.

Dalkıran, Cumhuriyet meydanında halka projelerini anlattı,  Dalkıran’ın coşkulu ve heyecanlı konuşması vatandaşlar tarafından zaman zaman alkışlarla kesilmesine rağmen, konuşmasına hız kesmeden devam ederek Esenlere yapacakları hizmetleri anlattı. CHP Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran yaptığı konuşmasıyla ve gösterdiği performansla halka umut verdi, partililerinin gönlünde “işte bu” dedirtti.

VİDE HABER

 

 

 



Anahtar Kelimeler: ESENLER’ SEÇİM BÜROSUNU
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli