CHP ESENLER’DE KOPMALAR BAŞLADI!

CHP ESENLER’DE KOPMALAR BAŞLADI!

Esenler Kemer Mahallesinin, sevilen, nezaketli, mahalle halkının abisi ve dürüst "insanı dahası" CHP’nin emekçisi olan Recep Altun, yapılan delege listesine isyan etti.

 Altun: Siyaseti iyi bilen birisi olduğumu zannediyordum ama bugün burada gördüklerim inanın midemi bulandırdı ve bir şey bilmediğimi yapılan delege seçimlerinde anlamış oldum. CHP’de yıllarım geçti, birçok görevlerde bulundum, siyaseti şahsi çıkarlarım için veya birilerinin çıkarları için yapmak gibi bir ahlaksızlığın içinde olmadım. Ama bugün burada gördüklerim beni ve benim gibi düşünen arkadaşlarımı inanınki şaşırttı, hayretler içindeyim. 

“CHP İLE İŞİM OLMAZ- CHP’YE BENDEN KİMSE OY VERMEMİ BEKLEMESİN”

 Gördüklerimden ve Kemer Mahallesi delege seçimlerinde yaşadıklarımdan sonra benim ve ailemin yıllarca oy verdiği CHP'den kopmama neden oldu. Bu kadrolar var olduğu müddetçe bugün itibarıyla CHP ile işim olmaz!. Yıllarca karşılıksız emek verdiğim partimde bugün mahallemde yapılan delege seçimlerinde onurum kırıldı, bundan sonra CHP’ye  benden kimse oy vermemi beklemesin. Bu delege ağalığı değil, bambaşka bir şey. Bakın delege mahallede saygınlığı olan, esnafla, halkla diyalogu olan, şaibesi olmayan, partinin politikalarını anlatma yeteneği olan ve halkla bütünleşen sosyal insan olmalı. Ama bugün yapılan delege listesine baktığımızda bu özelliklere sahip olmayanların seçildiğini üzülerek gördüm. Bir başka üzüldüğüm mesele ise her türlü kirliliğe bulaşmış, disiplin suçu işleyen birisinin listeyi yazmasına, yanı hesap vermesi gereken birisinin mahalle temsilcilerini belirlemesine çok şaşırdım.  Yapılan listede emek, liyakat, saygı ve sevgi yok, yüreğinde insan sevgisi yok, ne var derseniz, emek hırsızlığı var, birilerine hem de ahlaksızlıklar yapan birilerine uşaklık yapmak var ” dedi.

“BUNLARIN OLDUĞU BİR YERE OY VERMEYECEĞİM”

Bir Başka CHP üyesi, mali müşavir, “bunlar emek nedir, bilgi nedir ve saygı nedir bilmiyorlar. CHP’yi iktidara taşımak gibi veya oyları artırmak gibi bir düşünceleri olmayan kişilerdirler. Akraba ve sülalesini, hemşerilerini delege listelerine yazarak CHP’ye ihanet yapan zavallılardırlar. Bunlar bilgili, projeli ve liyakatli insanları delege yazmazlar, bunlar nerede kendilerine biat edecek kişi varsa onları delege yazarak parti içi iktidar olmayı kazandık zannedecek kadar geri zekalıdırlar. Bunlarla CHP iktidar olamayacağı gibi, göreceksiniz mahallemizde baraj altında kalacaklar. Ben de bu anlayışın hakim olduğu bir yere neden oy vereyim diye kendime sordum, bunların olduğu bir yere oy vermeyeceğim” dedi. 



Anahtar Kelimeler: ESENLER’ KOPMALAR BAŞLADI!
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli