CHP ESENLER’DE İHANET! EMLAKÇİYA “VOYVODA KAZIĞI…”

CHP ESENLER’DE İHANET! EMLAKÇİYA “VOYVODA KAZIĞI…”

Arkadaşlarını üç kuruşluk menfaati uğruna satan emlak sektörünün duayeni, gazetecilik mesleki ahlakı yoksunu, yanlış adamların uşağı üç kuruşluk adamların peş paralık dallamasına mahalle delege seçimlerinde Voyvoda kazığı.

CHP’nin iki soytarısından vefasızlık… Ulen size arkadaşlarını sattı yaranamadı, ulen size sofralar kurdu yaranamadı, ulen sizler için her türlü fırıldaklıklar yapan, sizler için yalanlar söyleyen birisine yaptığınıza bakın. AYIP… AYIP… Attığınız o kazık “VOYVODA KAZIĞI” böylede olmaz yahu el insaf. 

Sizlerin vicdanı yok mu? Bu kadar centilmen, vefalı birisine bir delegelik için yalvarıp yakarmasına, araya hatırlı birilerini sokmasına rağmen arkadaşlarını sizlere satan emlakçiye bir mahalle delegeliğini reva görmediniz.  Ulen be hırsız ve soyguncu iki kafadar Sizlere yazıklar olsun… Karınızı, kızınızı, akrabalarınızı delege yazarken, yazdırırken bu müptezele bir yer mi bulamadınız?

 Gerçi kazıklı Voyvodadalar da   kazık yiyen emlakçi da  toplumun yüzkarası olduklarından, bir tarafları tacizlere, kirliliklere, ihale kovalamaya, emek ve halk düşmanlığına kadar uzamış, gazetelerde namussuzlukları ile manşet olmuşken yapılanlara normal demeliyiz. Emlakçi tarafı yanı kazık yiyen ise önce yoldaşlarına ihanetle işe başlıyor, sonra kendisine küfredenlerin kayığına biniyor, sofralar kuruyor, hemşericilik ve mezhepsel dayanışma ile yol alınırken kıyıya yakın bir yerde kayıktan atılıyor… İyi oldu sana be emlakçi, sana yakışanı yapmış CHP’nin kazıklı Voyvodaları. Bu kazık sana yeter arkadaş satan kişilik yoksunu, ahlaksız emlakçi… Bilmem anladınız mı…? Anlayın sıranın size geleceğini….



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli