CHP ESENLER UYUYOR "YENİDOĞAN ÇETESİ"NE TEPKİ KOYAN YOK!

CHP ESENLER UYUYOR

Haksız kazanç elde etmek için bebeklerin ölümüne sebep olan "Yenidoğan Çetesi" Avcılar’da kadınlar tarafından protesto yapılırken bazı ilçelerde ne yazık ki yaprak kıptırtamadı.

İşte o hareketsiz ve içe kapanmış, sessizliğe boğulmuş ilçelerden maalesef biriside CHP Esenler ilçesi.  16+1 ilçe yönetimi işbaşında ve yeni kongre yapmışlardan 9+1 kadın kolları, 15+1 gençlik kolları ve mahalle komisyonları, hepsi kâğıt üzerinde maşallah oldukça kalabalık. Kongrelerde salonlar dolup taşıyor ama tüm kesimleri etkileyen olaylarda hepsi ortalıktan kaybolmuş. 

Kaybolmuş büyük iddialarla göreve gelen CHP Esenler gençliği, kadınları, örgüt üyeleri. Saklanmışlar CHP bayraklarının arkasına, bekliyorlar amcalar, abiler, ağababalar devreye girsin İBB’de işbaşı yapmayı, nemalanmayı. Aşa işe gelince hepsi rutubet böceği gibi nemli havayı bekliyorlar. Halbuki hemen yanı başlarında "YENİDOĞAN ÇETESİ" nin üyesi olan Güney hastahanesi polis ekiplerince mühürleniyor, vatandaşlar olan biteni seyretmek için toplanmış ama o ÇETEYİ ve yaptıklarını protesto yapmak için dövizlerle orada olmayan CHP’liler ne zaman, nerede veya hangi olayda sokakta olacaklar diye herkes merak ediyor. 

Merakla beklenen tepki neyse ki Avcılar’dan geldi ve sosyal medya paylaşımlarında tepkilerin lideri Tuğba Tandoğan’a helal olsun, sizinleyiz mesajları yağdı. Tuğba Tandoğan’ın yüreği yangın yeri ve kitlelere davet çıkaran paylaşımı şöyle: Avcılar Hospıtal Özel hastahanesinde SGK'dan para almak için 12 bebeği organize bir şekilde acımasızca öldürenleri protesto etmek, kamuoyu oluşturmak ve cinayetlere dur demek için Avcılar M. Kemal Paşa mahallesi kadınları olarak tepkisel eylemdeydik, herkesi bu eyleme bekliyoruz.

Bakın; CHP Esenler örgütünün yalakaları, İBB beslemesi  mafya liderini arka planda yazılı ismini ile gurur duyuyorlar, paylaşıyor mafyanın organize işlerini. Onlar ve arkadaşları nemalanmayı becerenlerdirler, onlar korkuyorlar sokağa çıkmaya, yalakalık yapıyorlar, çare görüyorlar mafyavari işleri yapanları- mafyanın soytarılarını…



  • Çarşamba 20.2 ° / 8.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21.1 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.6 ° / 11.2 ° Güneşli