CHP ESENLER PARTİ ÖRGÜTÜNDEN ÜTEBAY’A BÜYÜK ŞAMAR!

CHP ESENLER PARTİ ÖRGÜTÜNDEN ÜTEBAY’A BÜYÜK ŞAMAR!

CHP’de kongre maratonunun ilk basamağı olan mahalle delege seçimleri rayından çıktı, CHP Esenler’de ihanetin kuralları harfiyen işliyor. Eski ilçe Başkanı Ütebay’a veliaht Şahin’den Yeniçeri tokadı.

CHP’nin eski ilçe başkanı Bülent Ütebay’a tokat üstüne tokat attılar. Zavallı eski ilçe başkanı Milletvekili adayı oldu ama şartlı oldu. Ütebay’ın şartlı vekilliği şöyle başladı… Ütebay kazanamazsa geri dönüş yaparak ilçe başkanlığına devam edecek ve “tavşan “ birisi ilçe başkanı olarak atanacak. Ancak yerine oturtulan, hatta meclis üyeliğinden istifa eden Sivas eşrafından müfteri Kemal Şahin her zaman olduğu gibi verdiği sözünü tutmayarak, Ütebay’ın mahallelerde yaptığı yığma üyelerle Ütebay sülalesine kafa tuttu” Ütebay'ın yığma ve mezhep ağırlıklı üyelerine rağmen, mezhepsel kimliğini ortaya koyarak, ideolojik ve sola meyilli  düşüncesi olmayan dinci Şahin, ilçe başkanlığına adayım” dedi.

BAKIN ÜTEBAY’A KİMLER KAZIK ATTI

CHP Esenler eski ilçe başkanı Bülent Ütebay, yeniden ilçe başkanı olabilmek için her türlü fırıldaklığı yapmakta üstüne adam tanınmazken, yerine gelen ve kongre sürecini yöneten Kemal Şahin’den fırıldaklığın alasını gördü. Aslında ikisinin de yok birbirinden farkı. Yani Şahin eski ortağına açtığı bayrakla Esenler Birlik Mahallesi delege seçimlerinde Ütebay’ları sandığa gömdüğü gibi, Bülent Ütebay’ın ukalalık yapan kiralık askerini sille tokat seçim salonundan dışarı attı.

İkinci bir vahim olay ise, ne acıdır ki Ütebay’ın Şahin’e karşı hazırladığı delege listesindeki üyeler, bırakın Ütebay’a kendilerine dahi oy vermeyerek Ütebay’a karşı tepki koydular.   Bu şunu gösteriyor CHP parti tabanı Ütebay’lara tepkili, tepkilerin çoğunluğu tarikat ve cemaatleşme, adam kayırmacılığı, CHP’yi ve İBB’yi rant kapısına çevirmek, babasının çiftliği, sülalesinin arpalığı yapmasının bir sonucu olarak söyleniyor. Bir diğer mesele ise emek verenlerin emeğini çalması, ağababaları marifetiyle muhalefeti susturması, İBB iştiraklerine para karşılığı işçi alımı yapması iddiasının ayyuka çıkması ve kardeşi kardeşe düşmanlaştırması yanı parti tabanın birbirine düşmanlaştırılmasının acı sonucu böylelikle ortaya çıkmış oldu…

İŞTE ŞAHİN’LERİN KAZANAN LİSTESİ

 

İŞTE ÜTEBAY’LARIN 6 OY ALAN UTANÇ LİSTESİ



  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli