CHP ESENLER ’İN HERKESE ÖRNEK BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI

CHP ESENLER ’İN HERKESE ÖRNEK BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI

Geçtiğimiz hafta CHP Esenler Belediye Meclis Üye adaylarını açıklamıştı. Açıklanan listeye özellikle parti içinden tepki sesleri yükselmiş hatta yerini beğenmeyenlerin istifa tehditlerini yazmıştık.

CHP Esenler Belediye Meclis Üye adayı Murat Pınar, iddia ortaya koyarak, sıralamadaki yerine bakmadan harıl harıl çalışan bir genç. O parti egemenlerinin, akraba ve sülale dayanışması içinde olanların ne dediğine kulak asmadan, kendi parasıyla seçim ofisini açarak örnek bir tutum sergiledi. 

“BENİM MÜCADELEM HALKIN MÜCADELESİDİR”

Murat Pınar, gazetemize yaptığı açıklamada bakın neler söylemiş. “Yeni bir başlangıç- Gelecek biz gençlerin - Esenler bizim” sloganımla aday oldum. Bakınız ben yüreğimi ortaya koyarak kimsenin himayesinde olmadan ama genel merkezimizce gençler ve kadınlara verilmiş olan hakların cesaretiyle aday oldum.  Birçok arkadaşımızın aday olduğu Esenler’de elbette birileri koruma altında, birilerinin kanatlarına sığınarak yer kavgası yaptığını maalesef üzülerek yaşıyorum. Benim yer kavgam yok, benim kavgam bu düzenle, benim mücadelem halkın mücadelesidir. 

Ülkem yangın yerine dönmüş, işçiler sömürülüyor, kupon araziler yandaşlara peşkeş çekiliyor, emekli amcalarımız sefil, perişan, mutfaklar boş tencerelerle dolu, annelerin gözleri yaşlı iken ben mücadeleden kaçamam. Evet, yerim bu değil dediğim zamanlar oluyor ama olsun bizler bu ülkenin yarınlarıyız, bizler hakkını arayamayan, haksızlığa uğrayan tüm yurttaşlarımızın sesi olmalıyız. Kızgınlığımız var elbette ama bu bizim alanlarda mücadele yapmamıza engel olmamalı. Birlikte çalışıp birlikte başarmalıyız. Kurtuluşu başka yerlerde değil, çare bizleriz diyeceğiz ve CHP iktidarında kurtuluşu arayacağız. 

Kimseden takdir beklemiyorum. Şimdi geleceği inşa etmenin tam zamanıdır, yerelde ve genelde birlik olma zamanıdır.  Esenler’de emeğim olduğu gibi bu ilçeyi yağmalayanlara, yandaşlarına peşkeş çekenlere, gençlerin geleceğine ipotek koyanlara gerekli cevapları vermek için bu yola çıktım.  Bakınız akla gelmeyen emektar cefakar partililerimizin haklarını savunmak ve ezilen halkımızın yanında yer almak benim için bir görevdir. Bugün mevzileri terk etme zamanı değil, mevzileri sıklaştırma zamanıdır, her CHP’li bu mücadeleye sonuna kadar devam ettirirse neden olmasın? Esenler’de partimizin bayrağını dalgalandırmak en büyük arzumdur ve listeler sonucu oluşan küskünleri sandığa götürmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğim, Belediye Başkan adayımıza ve aday olan meclis üyesi yoldaşlarıma başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.



Ayla Akpınar
11.03.2024 00:24:40
Yolunuz açık olsun .Başarılar diliyorum.Gençlerimizle gurur duyuyoruz.

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli