CHP ESENLER İLÇESİNİN ALEVİCİ DİNCİLERİN SEÇİM SENARYOSU

CHP ESENLER İLÇESİNİN ALEVİCİ DİNCİLERİN SEÇİM SENARYOSU

500 bin vatandaşımızın yaşadığı Esenler ’de CHP’yi cemaatleştiren, mezheplere sıkıştıran anlayışa CHP üyeleri tepkili. 20 bine yakın alevi, 24 bin Sivaslının mahalle delegasyonunu ele geçirmesine tepki sesleri yükseldi.

 416 mahalle delegesinin tamamına yakınını listelerine yazan Kemal Şahin, aydın ve demokrat düşünen hemşerilerine en büyük ihaneti yapmış oldu. Bir diğer tarafta ise delegelerin çoğunluğunun Sivaslı olması Şahin’i kesmemiş, delegelerin geri kalanının alevi yurttaşlardan listelerde yazılması CHP’yi mezhepsel “Alevicilik) ve Sivaslılık girdabına sokmasına neden oldu. 

KE-mal ŞAHİN, SEMİRMİŞ İBRAHİM ÖZDEMİR, ODACILAR, BORSACILAR, AKILLARA İPOTEK KOYANLAR

Üstüne üstlük Esenler’de varını yoğunu ve ömrünü CHP’nin yolunda harcayan, CHP’nin Esenlerde kuruluşundan bugüne kadar emek verenlerin önüne set çekilmesiyle CHP’nin Esenler’de karanlığa gömüleceğinin işaretini bugünden vermiş oldu. 

CHP Esenler geçmişin sancılarını gelecek dede yaşayacak. İlçe başkanlığına kesin gözü ile bakılan Kemal Şahin uzaktan kumandalı, odalarda yapılan pazarlıklarla, halk Tv’nin sahibinin abisi, Esenlerle alakası olmayan tekstilci sermayedar İbrahim Özdemir’in mezhepsel dayanışmasıyla ipi göğüsleyeceği garanti gibi.    

İHALE KOVALAYAN RANTİYECİ KEMAL ŞAHİN’İN ÖNÜNÜ AÇIK 

Esenler CHP bu kadrolarla adam olmaz, dibe vurur, yerel seçimlerde küskünlerin bu vitrine sıcak bakmasını kimse beklemesin. Bir önceki ilçe başkanı alevi, mezhepçi, kirlilikleri ile bilindiği halde üst yönetimlerin bir müdahalede bulunmaması diğer mezhepçi, ihale kovalayan rantiyeci Kemal Şahin’in önünü açmış oldu. İşin en garip yanı ise Hak- Hukuk- Adalet diye bağıran Esenler’de ki CHP’lilerin böyle ahlak yoksunlarını, kirliliklere bulaşan her yönleri şaibeli olanları partiden kovacaklarına lider olarak seçecek olmalarıdır. 

Temiz, namuslu, ilkeli siyasilerin Esenler’de yok sayılarak üstleri çizilerek seçimlere hazırlanan CHP Esenler ilçesinin dinci yapılanmasının senaryosu hiçbir hükmü, değeri halk nezdinde olmadığı genel seçimlerde olduğu gibi daha kötüsünü yerel seçimlerde CHP’nın yaşayacağı aleni ortada.

 “150 BİN KARADENİZLİ YURTTAŞTAN NASIL OY ALACAKSINIZ”

Uzaktan kumandalı Kemal Şahin, Semirmiş İbrahim Özdemir, odacılar, borsacılar, akıllara ipotek koyanlar bakalım yok saydığınız kitlelerden, yok saydığınız 150 bin Karadenizli yurttaştan nasıl oy alacaksınız, bakalım ötekileştirdiğiniz diğer mezheplerden nasıl oy isteyeceksiniz. Bakalım bu tabloya gönül rizalığı gösteren dinciler siz hangi yüzle yoldaş dediğiniz emeklerini yok saydığınız yurtseverlerin yüzüne nasıl bakacaksınız, gerçek CHP’lilerin seçim çalışmalarında yan yana geleceksiniz?

 



Zührap kervan
6.08.2023 20:40:26
Esenler,deki gazateci arkadaşlar Kemal şahin,in yolu belli Siz hüseyin abim sen diyorsunki 150.000 Karadenizliler ne olacak Bende diyorum,ki CHP,si bir mezhep ve bir yöreden oluşuyor galiba saygılar.

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı