CHP ESENLER İLÇESİNDE “FİKR-İ UÇKUR OLAY

CHP ESENLER İLÇESİNDE “FİKR-İ UÇKUR OLAY

CHP Esenler ilçesinde belden aşağı olayların artı arkası bitmiyor. Esenler ilçesinde bir yöneticinin eski ilçe başkanı benzer varı olayı “FİKR-İ UÇKUR” ilçe yönetiminde bazı üyelerin ve partililerin tepkisine neden oldu.

CHP Esenler ilçesinde “FİKR-İ UÇKUR” olay şöyle yaşandı.

İlçe başkan yardımcılarından ***’yenin, güya sosyal medya hesabı yapancı birileri tarafından ele geçirilmiş, hesabı eline alan kimliği bilinmeyen yabancı bu yöneticinin feceobook sayfasından hem de hikayem bölümünden pornografik içerikli resimler paylaşmış. Olay gündeme düşünceye kadar kimse sesini çıkarmamış ama olay duyulunca yönetici soluğu savcılıkta almış.   

Gazetecilik etik kuralları gereği kimseyi zan altında bırakmamak kaydıyla olayı araştırdık. Sayfası ele geçtiğini iddia eden yöneticinin anlattıkları bize inandırıcı gelmedi, karar kamuoyunun. Bazı CHP’lilerle görüşmemizde yeterli bilgi tarafımıza verilmeyince konuyu il Başkan yardımcısı olan kişiye yazışmalarla anlattık. Maalesef daha önce ilçede yaşanan taciz olayında yaptığımız şikayetin dikkate alınmadığı gibi bu olayında başkalarına yanı ilçe başkanına havale yapılmasıyla karşılaştık. 

CHP’de bu şekilde sapkınlık içinde olanlar veya bu yollara başvuranlar il başkanlığının verdiği davız, tutunduğu tavırlar neticesinde olduğu bir kere daha ortaya çıktı.  İl yöneticisi “ ilçe başkanına şikayette bulunun” diyeceğine ilçeye gelip gerekli soruşturmayı yapması gerekiyordu. İlçe Başkanının kirliliklerini biz biliyoruz, bu işlere pirim veren ilçe başkanı bu işin derinliğine inmez önceki ilçe başkanı gibi bu işin üstünü örtmek için ne gerekiyorsa yapar. Çünkü ilçe başkanının da açıkları var olduğu tarafımızla defalarca haber yapıldı 

BU İNSAN TEDAVİ EDİLMELİ, AŞILARI DERHÂL YAPILMALI

Şimdi soruyoruz… İlçe yöneticisi ne gibi önemli birisi ki sayfasına saldırı olmuş. Derin devletin adamı mı? Sayfası ele geçtiğini iddia eden yöneticinin sayfası aktif ve paylaşım sayfada yapılmamış, hikayem bölümünde neden yapılmış? 

Bu işin doğruluğunu veya eğriliğini ilçe başkanı ve yönetim ortaya çıkarmalı çünkü Bu iş doğruysa; bu işin muhatabını bırakın CHP ilçe binasına sokulmasını sokakta serbest dolaşmasına izin verilmemeli çünkü herhangi bir yurttaşımıza, çocuklarımıza bir zarar gelmesin diye.

 Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağımızın sözünü veriyoruz.

İşte il başkan yardımcısı ile yaptığımız yazışmada bize gösterdiği yol

İlçe yöneticisinin çare aradığı ve üstünü kapatma girişimi 



Anahtar Kelimeler: ESENLER İLÇESİNDE “- UÇKUR
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli