CHP ESENLER İLÇESİ İÇİN (İBB ARPALIK- CHP ÇİFTLİK)

CHP ESENLER İLÇESİ İÇİN (İBB ARPALIK- CHP ÇİFTLİK)

Eski İlçe Başkanı Ütebay çok büyük işler başarmış gibi şimdide vekil aday adayı olmuş. Yeni seçilmiş Kemal Şahin ise bir başka klinik vaka, bu ikili yüzünden CHP- Esenler’de oy veren namuslu üyelerin ve halkın utanç kapısı oldu.

CHP Esenler İlçesi için İBB rant kapısı.  Açıklayacağız demiştik, zamanı mı diyeceksiniz, evet zamanı. İBB şirketlerinde yönetim kurulu üyeliği adı altında rüşvet karşılığı kimler, nasıl ve hangi yöntemlerle ballı maaşa bağlandığını, mideleri haramla nasıl dolduğunu yazmazsak kendimizi inkar etmiş oluruz. Ütebay ve Şahin ikilisi, kendi aslına, nesline ihanet yapıyor. Kul hakkı yiyen, yetiren ikili, Pır Sultanlar gibi haksızlığa karşı çıkmadığı gibi- Hünkar Hacı Bektaş’tan savrularak Yezidi’leşdiler, Alevilik anlayışını ters düz ettiler. Sokak ise "CHP bu kişiler yüzünden “ Alevi partisi “oldu diyor. 

CHP’yi babalarının çiftliğine, İBB’yi akrabalarının ve yandaşlarının arpalığına çevirdiler. Nasıl mı? 

YERLİKAYA’LARA İBB PİYANGOSU 

Daha önce, İBB, iştirak şirketlerinin yönetimine “huzur haklarını” rüşvet olarak vererek işbaşı yapan CHP’li “çete” mensuplarından ikisini yazmıştık. Şimdi diğer şanslı üçüncü kişinin kim olduğunu tespit ettik. Üçüncü kişi, hak yiyen, rüşvet vermeye utanmayan, sosyal demokrasiyle alakası olmayan bir kişilik. Eski İlçe başkanı Bülent Ütebay ve yeni ilçe Başkanı Kemal Şahin’in mezhepsel akrabası olan kişi torpille “İST Güven yönetim kurulu” üyesi yapıldı. Bu kişi aynı zamanda yedeklerden ilçe yönetimine getirilen Abuzer Yerlikaya’nın, oğlu CÜNEYT YERLİKAYA… Baba yönetimi kaptı, oğul makama oturtuldu. 

CHP Esenler ilçe başkanı Kemal Şahin Sivaslılığını, konuşturarak vekilliğe soyunan Bülent Ütebay ile bir yandan Ankara yollarını arşınlarken, vekillik için el etek öperken diğer taraftan hemşeri ve mezhepsel dayanışması kurallarını da ihmal etmiyor. AKP’leşen ikili haram lokmaları tıksırıncaya kadar yiyerek, akrabalarına yedirerek semirdiler. Kim bilebilir, vekillik masrafları da “huzur hakkı” paralarından harcanıyor. 

Babadan, atadan torpilli Abuzer Yerlikaya’nın, oğlu CÜNEYT YERLİKAYA “İST Güven yönetim kurulu” üyeliği koltuğuna oturdu. “Huzur hakkını” CHP Esenler ilçesine bağışlaması yanı “RÜŞVET” vermesi ülkenin geleceğinin aydınlığa değil karanlığa gidişinin ve CHP’nin bu kişilerle halk nezdinde güvensizliği olmuş oldu. 

Sonuç…"Kamuda liyakat ötesi kavramları yıkacağız - Herşey Güzel Olacak (İmamoğlu) - Hak- Hukuk- Adalet ( Kılıçdaroğlu)" sözleriyle kandırılan, sömürülen, geleceği hırsızlara peşkeş çekilen yığınların AHLARI VAHLARI oldu "Huzur hakkı" adı altında İBB iştiraklerinde liyakati esasının kuralarının bu soytarılar yüzünden yerle ihsan olması oldu…

Diğer taraf ise yanı 6’lı masa’ da olan tüm siyasi partilerin ilçeleri kirada ama onlara bu pastadan pay verilmeyişi cılızda olsa sitem ediliyor. İBB seçimlerinde oy veren CHP’nin dışında ki siyasi partilerin ve üyelerinin, “KERİZ” yerine konulması alıştırılarak kabullendirildi. Neden derseniz, CHP İlçe giderleri Huzur parasıyla, belediyelerin, halkın verdiği vergilerden kesilerek ve İBB’nin katkılarıyla karşılanırken, enayi yerine konulan diğer partilere avuç yalamak kalmış.  Esenler’de bu işler olurken sessiz kalan siyasi partilerin ilçe başkanlarının hesap soramaması ise çare olmak için yola çıkanların bu ülkenin asla çaresi olamayacağını göstermiş oldu. Onların “ENAYİ” yerine konulmasına… BİZDEN KOCAMAN SELAM olsun…

Bizler istiyoruz bu yönetim kurullarına liyakatli, emeğe saygılı, emek esaslı olan namuslu harama bulaşmamış, ama sınavla, herkesi davet ederek yapılması ve hak edenlerin bu kurumlara alınmasıdır. İstiyoruz, aşağılık kemirgenler İBB'nin iştirak şirketlerine çökmesin. Akraba- sülale- mezhep ve eşlerin atanmasının önü kesilsin… Neyse dayısı olmayan sizlerin çocukları işbaşı için başka bahara. Onların haklarını hırsız ve namussuzlar ÇATIR-ÇUTUR- KUTUR yediler bile… 

CHP Esenler ’de bu ikili sayesinde AKP ’leşti, AKP’nin ’Derin Koalisyonu’ oldu.



Anahtar Kelimeler: ESENLER İLÇESİ ( ARPALIK- ÇİFTLİK)
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli