CHP ESENLER İLÇE YÖNETİCİSİNDEN SAVUNMA!

CHP ESENLER İLÇE YÖNETİCİSİNDEN SAVUNMA!

CHP Esenler ilçesinde “FİKR-İ UÇKUR” olayı başlıklı haberimiz üzerine İlçe yöneticisine ulaştık, “Tufaya düştüm ben o paylaşımı yapmadım. Sayfamı ele geçirdiler, bende savcıya şikayette bulundum” dedi.

CHP Esenler ilçesinde “FİKR-İ UÇKUR” haberimizden sonra olayın muhatabı ilçe yöneticisini aradık ve kendilerinin söylediklerini sabırla dinledik. Önümüze konulan belgelere baktık, savcılık başvurusunu gördük. Bizlere gösterdiği belgelerde yaptığımız incelemede kendileri amiyane tabirle “sazan” yerine konulmuş, para kazanma hırsı ile bir boşluğa düşmüş ve keklenmiş. 

Bizde aramızda yaptığımız Off the record konuşmasını yanı haber kaynağının kayda alınmaması koşulu ile açıklanamayacağız. Gelişmelerin vicdani muhasebesini CHP Esenler örgütüne ve kamuoyuna taktirine bırakıyoruz.

Eski ve yeni ilçe başkanlarının dediği gibi ben Ak trol değilim, solcu sosyalist birisiyim. benim kişilik bozukluğum yok ama bana bu sözleri söyleyenlerin inanın aklı apiş arasında olduğu için onlara “FİKR-İ UÇKUR” diyorum…Biz iddialıyız, geçmişte yapılanlar ve yaşanmışların elimizde belgesi var, o belgeler geçmişte yapılanların kanıtıdır. Hep diyoruz ya" keşke biz yanılmış olsak" Keşke il yöneticilerini aradığımızda Esenlere teşrif etmiş olsalardı. Keşke ilçe başkanı yöneticisini adam yerine koyarak bizleri bilgilendirmiş olsaydı. CHP Esenler ilçesi karmakarışık, “kimin eli kimin cebinde belli değil” diyorsak bir nedeni var! 

 İşte o aldatılma iddiası olan ilçe yöneticisinin belgeler ve belgelerde ortada dönen yanı verilmek istenen paranın miktarı… Keşke parayı kimse sevmese…

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: ESENLER YÖNETİCİSİNDEN SAVUNMA!
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli