CHP ESENLER İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ 19 MAYISI ALTERNATİF KUTLADI

CHP ESENLER İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ 19 MAYISI ALTERNATİF KUTLADI

Esenler’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. Yıldönümünde gençlik yoktu, gençler adına yaşlı, amcalar, teyzeler ve huzurevi adayları alternatif kutlama yaptılar.

CHP Esenler ilçe müdürü ve yönetimi sabah yapılan, Gençlik ve Spor İlçe müdürünün çelenk sunumunda hazır bulunarak müdürlüğünün gereğini yaptı. CHP’nin Esenler müdürü sabahın hızını öğleyin alternatif kutlama yaparak tamamladı.

CHP Esenler ilçe müdürü, öğleyin yapılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. Yıldönümünde günün anlamına dair konuşmadı ama gençliği darmadağın yapan, kulluğu benimseyen, ilçe başkanlığı döneminde kendisine her türlü fırıldaklığı yapan, ispiyon yaparak gündeme oturan sözüm ona gençlik kolu başkanını reklamlarda oynattı, konuşturdu ve onure etti. Tüm bunlar yetmezmiş gibi her türlü şaibeye bulaşmış, geçmişin kirliliklerinin hesabını vermeyenlere hesap soramayan CHP'nin ilçe müdürü bu kirli kişilerle yanyana mutluluk resimi vererek alternatif kutlamanın adam sınıfına konularak günün sürprizini yaptılar. 

Alternatif kutlama sonrası huzurevi adayları, yaşlı teyzeler, yaşlı amcalar ve gençlere taş çıkaran ihtiyarlar korosu Atanın huzurunda hatıra resim çektirdiler.

Kutlamaya bir avuç ihtiyar katılarak renkli sahneler oluşturdular.



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli