CHP ESENLER İLÇE BAŞKANINA DARBE GİRİŞİMİ!!!

CHP ESENLER İLÇE BAŞKANINA DARBE GİRİŞİMİ!!!

CHP Esenler ilçe muhalefet kanadı Parti suçu işlemeye devam ediyor, muhalefetin bir restoranda yaptığı darbe girişimli toplantısı bilgisine ulaştık. Girişimde bulunanlar içinde ilçe başkanı Cemal Kaya’nın en yakınında olan birisi.

CHP Esenler ilçe Başkanı Cemal Kaya’nın başı bir kere düşmüş dara, kurtuluşu yok gibi. Kuşatılmış Haliç’in Simonları tarafından. Bu ilk değil son da olmayacak. Boş durmuyorlar, iddiaya göre ilçe merkezi varken ve sorunların ilçe merkezinde konuşulması gerekirken onlar restoranlarda darbe planlarını konuşmuşlar. Kaya’nın en yakınında olanlar darbe girişimde bulunuyor, plan hazırlıyor, bu işin kokusu çoktan çıkmıştı bile. Kaya’yı biz uyardık ama o hep çaresizliği seçti, o hep iyi niyet dedi. 

Bir ilçe yönetiminden ve iktidar olmayan siyasi partide iki ittifak çıkarsa seçim başarısı beklemek hayal olur, kazanan ise hep rakiplerin olur.

Gelelim yemekli toplantıya… Kimler yoktu ki resimler her şeyi özetliyor. İddia edilen konuşmalar ise tamamen parti suçu. Ne demek “bu kızı listelere yazarlarsa tüm muhalefet meclis üyesi adayları olarak istifa yapalım. Ne demek…”Bizi listelere yazmazlarsa oy vermeyelim, bu yönetim başarısız olsun” bu söylemler partiye, ülkeye ve yarınlara ihanet değil mi veya parti suçu değil mi?

İşte böyle konuşmalar devam edip uzamış ve uzadıkça Cemal Kaya ve ilçe yönetimi yerden yere vurulmuş. Bizden söylemesi “Bir insana en büyük kötülük en yakınından gelir. Biz Kaya’yı çok uyardık. Son söz “SANA İYİ OLUYOR CEMAL KAYA”- sana iyi oluyor Cemal Kaya”- senden ve CHP’den biz hayır beklemiyoruz, hayır bekleyen kim varsa sonu hüsrandır. 

 



  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli