CHP ESENLER İLÇE BAŞKANI ZORU YENDİN, KOLAY OLANI YAP! 

CHP ESENLER İLÇE BAŞKANI ZORU YENDİN, KOLAY OLANI YAP! 

CHP, kuruluş yıl dönümü olarak kabul ettiği 9 Eylül’de yüzüncü yaşını doldurdu ama örgütler heyecansız olduğundan alanlar sessiz ve dingin kutlamalara sahne oldu.

CHP Esenlerin kongre kazanarak yanı seçimle gelen CHP İlçe Başkanı Cemal Kaya 100.yıl kutlamasında yarıştığı rakiplerini bırakın yola çıktıkları tarafından provoke edilmesini gözlerimle gördüm. Nasıl mı?

Karşı tarafla ittifak yapan ve karşı mahallenin ağırlıklı olduğu il delegelerinden, ilçe yönetiminden oluşan yapı belli ki Cemal Kaya’yı kabullenememiş, içine sindirememiş. 400 delegenin, 5 bine yakın kayıtlı üyenin, 500 bin nüfuslu ilçenin olduğu bir yerde 30 kişi ile 100.yıl kutlamasında Atatürk’ün manevi huzuruna çıkılıyorsa ve Partiyle gönül bağının sadece parti üyeliğiyle sınırlı olmadığı söyleniyorsa, Cemal Kaya içten ve dıştan hançerlenmiyor mu? 

Dışarıda olanlar hani vekil adayı olan eski ilçe başkanı, hani her törende çelenk sunan dini kurumlar, hani İBB’ye ve genel merkeze yaranmak için eğilip bükülen yağdanlıklar, mahallerde yığma üye yapan mahalle komisyonları, aşure için kuyruk oluşturan sözde Atatürkçüler - CHP’liler siz bu anlamlı günde neden yoksunuz?  işin içinde iş var yahu. İlçe başkanının ve yönetiminin başarısız olması için elinizden geleni yapacağınızın işaretini verdiniz. 

Ya içerideki kadrolar… Onlar bile kabullenememiş. Kadın kolu tören alanına gelmiyorsa ilçe merkezinde dedikodu yapıyorsa, gençlik kolu tören alanını düzenlemiyorsa, pankart asmıyorsa ve üç gençle alanda oluyorsa, bir değil bin kere düşünmeniz lazım. Bir zamanlar benimde CHP’de ilçe başkanlığımı yapan Cemal Kaya, gözünü bir değil dört açmalısın. CHP’li değilim ama sen benim arkadaşımsın bu uyarımı dikkate almazsan başarman zor… Bak başkan elini rahatlatmak yerine kalbini ve yolunu sıkıştırmaya çalışanları gör. Yeni seçilen ilçelerde tüm eskiler istifa yapar ve yeniden kadrolar seçilir. İstifa yapanlarında seçilme hakları var ama önce istifa yapmaları siyasi nezakettir, siyasi terbiye ve ahlaktır. 

Cemal Kaya,  adaylaştığında dost bildiklerin bir yana eski arkadaşların il başkanlığının kadrolu mütevelli heyetinin, milletvekillerinin ayak oyunlarını, rüşvete kadar uzanan kirliliklerini ve tüm kirliliklerin başının il ve genel merkez kaynaklı olduğunu biz gördük, sende gör ve sen ve ekibin genel merkezi bile yendiğinizi anlayın artık.  

Cemal Kaya sen sen ol masaya yumruğunu vur ki herkes anlasın CHP ve İBB birilerinin babasının malı, birilerinin aş, iş ve rant kapısı olmadığını anlasınlar. Masaya yumruğunu vur ve de “ben örgütün, kimsesizlerin başkanıyım, ben birilerine uşaklık yapmak, yaranmak için değil Esenlerde dibe vuran partimi iktidar yapmak için bu koltuğa oturdum” Bak Cemal Kaya listenin tamamı değil ama çoğunluğu İBB’yi hortumlayanlardan oluşmuş. 

Bak Kaya; eşi İBB’de kendisi genel merkez ve İBB’de yanı her tarafa oynayan eski ilçe başkanına ve onun ispiyoncu kadrolarına dikkat etmezsen, temizlik yapmazsan sana çok uyarıcı yazılar yazacağım. Bizi yorma gereğini yap ki sen ve yönetimin başarabilesiniz.   

 



Yüksel kılıc
11.09.2023 13:43:12
Kalemine sağlık

Anahtar Kelimeler: ESENLER BAŞKANI YENDİN KOLAY OLANI !
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı