CHP ESENLER İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMİNİN SEÇİM HEZİMETİ!

CHP ESENLER İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMİNİN SEÇİM HEZİMETİ!

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri oldubitti. Esenler’de de oldubitti ve Esenler’de muhalefet hezimet alırken iktidar oy kaybına rağmen ezdi geçti. Neden mi neden…?

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından seçimlerin sonuçları açıklandı, açıklanan sonuçlara göre Esenler gerçeği de ortaya “ayyuka” çıktı. 

Peki, Esenler ‘de hangi parti önde? Sandık başına giden binlerce vatandaş, YSK Esenler ilçe seçim sonuçlarını merak ediyor. Esenler’de yaşanan hüsran ve mağlubiyetin faturası yine vatandaşa yazıldı. İlçe Başkanları özellikle CHP’nin ilçe yönetimi yine kusursuz, ama seçimleri “salakça” kaybettirenler oldu. Onlar ki çalışmayan o zibidilerin kaybettikçe neşeleri eksilmiyor. 

Ne ekersen onu biçersin diyen Esenler halkı verdiği oylarıyla, Esenleri iktidarın kalesi, muhalefetin ise hüsrana uğradığı yer yaptı. Muhalefet partilerine, özellikle ana muhalefet partisine Esenler gibi yoksulluğun kol gezdiği ilçelerde neden en az oyu verdiğini anlamayanlar halkla keşke bizin gibi dokunabilse. İstanbul ilçelerinden Esenler'de en az oyu CHP’ye veren halk hayatından ve iktidardan memnun mu? Asla memnun değil ama oyunu yoksulluğu yaratan ve yaşatanlara verdi.   

Halka sorduk, mahalle esnafıyla konuştuk, neden iktidara yüklendiniz, neden CHP’ye ve Kılıçdaroğlu’na oy vermediniz? 

Ahali ve Ahi Evren'in torunları böyle dedi, "CHP Esenler ilçesinin iki şımarık, burnundan kıl aldırmayan, kibirlisi var ya işte onlar 5 yıldır ilçede CHP’yi temsilen yetkilendirildiler ama kendilerini biz hiç göremedik, mahallemize, dükkânımıza birgün olsun gelmediler, yüzlerini göremedik. Kendilerini görmediğimiz için tanıma şerefine nail olamadık. Bizler onlara oy vermedik ama mesaj verdik ve dedik; “işte eseriniz. Daha ne kadar o koltuklarda oturacaksınız. Azcık utanmanız varsa hemen o koltukları bırakın”  dedik…

CHP ESENLER İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMİ OLMUŞ KK’NİN KULU- İMAM’IN ORDUSU…   

Esenler’de yıllarca en çok oyu alan AKP’nin oya ihtiyacı yok ama inanın onlar (AKP'liler) ayda bir olsa bile bizleri ziyaret yaparak hal hatır soruyorlar, evlerimize ziyarette bulunuyorlar. Beş yıl veya daha fazla sene CHP ilçe başkanlığı yapanlar oya ihtiyaçları olmadığından olacak ki veya  bizleri adam yerine koymadıkları için bizlerde onlara ceza kestik- oy vermedik. Bunlar muhalefetteyken halkı adam yerine koymuyorlarsa iktidar olduklarında neler yapacaklarını bir düşünün” dediler ve partilerinde bulunan etkin ve yetkin ağababalarının gereğinin yapılmasını, bir ceza kesilip kesilmeyeceğini merakla beklediklerini söylediler.

Evet, bunlar halkın söyledikleri. Biz yerel basın olarak bu zibidilerin neler yaptığını çok yazdık, yukarısı bize inanmadı elbette konuşulacak çok mevzu olacak ve konuşacağız… Büyük puntolarla yazacağız bu ehlikeyif egemen emperyalist hizmetinde olan halk  ve emek düşmanı vatan hainlerinin ne haltlar işlediklerini. Yazacağız  KK’nin kullarını, İmam’ın ordusunu…    

Türkiye genelinde CHP'nin kimler tarafından hezimete nasıl uğradığını, kimlerin sayesinde ülke, ülke insanı nasıl AKP faşizmine teslim edildi ve bu teslimiyetin suçluları kimler olduğunu YAZACAĞIZ  “Ben Kemal ve Ben Kemal’ın emek vermeden koltuklarda oturan, hesap sorulmayan emeksiz beslemelerinin il başkanlığınca korunarak bir daha bir daha ama yenilgiye doymadan bir daha nasıl alıştırıldığını Yazacağız… Suçlu olanlar “ALIŞMIŞLAR KUSTURMUŞTAN BETER ” bir başka alışmışlar ise az olsun benim olsun alışkanlığında olan hesap sormayan delegeler var olduğu müddetçe çok daha yenilirsiniz ey  CHP'liler…

İŞTE ESENLER’DE ORTAYA ÇIKAN KARA TABLO 

Bakın iki ilçe başkanının mahallesine…Seçin bunları seçin yeniden ki size ihanet yapsınlar…



Ali durgun
1.06.2023 15:30:33
Düzelmez bunlar düzelmez.vah muhalefet vah

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli