CHP ESENLER İLÇE BAŞKANI KAYA’YA KUTLAMA ZİYARETİ…

CHP ESENLER İLÇE BAŞKANI KAYA’YA KUTLAMA ZİYARETİ…

CHP Esenler ilçesinde her kesime karşı muhalefet yapmakla bilinen, eski belediye başkan adaylarından Yüksel Kılıç ve İnş müh Mustafa Usta, CHP Esenler ilçe başkanı seçilen Cemal Kaya’yı ve yönetimini ziyaret etti.

İnş mühendisleri Yüksel Kılıç ve Mustafa Usta’nın CHP Esenler ilçe başkanlığı koltuğuna oturan Cemal Kaya’yı ve yönetimini ilçe

 merkezinde ziyaret ederek kutladılar.  İki eski Belediye meclis üyesinin birlikte siyaset yaptığı ve eski yol arkadaşları Cemal Kaya’yı makamında ziyaretleri, Kaya ve yönetimi tarafından memnuniyetle karşılandı.

Tebrik ziyaretinde teşekkür konuşması yapan CHP Esenler ilçe Başkanı Cemal Kaya, “ İlçe başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra bizlere durmak yok. Biz partimizin bugüne kadar yaptığı tüm çalışmalarda gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Aslolan CHP’yi Esenler’de laik olduğu yere taşımak olacaktır. Tüm örgütümüzle birlikte çalışacağız, birlikte yeni güzelliklerin altına imza atacağız ve birlikte başaracağız” dedi. 

İnş müh Yüksel Kılıç: CHP Esenler ilçemizin 12. Olağan kongresinde demokrasimiz kazandı. Sayın ilçe başkanımız Cemal Kaya’yı ve yönetimini tebrik ediyorum. Yeni bir dönemin başlangıcı olarak gördüğüm bu kongre sonucunda parti tabanımızın derlenip toparlanacağına inanıyorum. Önümüzde ki  yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağına yürekten inanan birisi olarak kendilerinin her zaman yanında olacağım ”dedi.. 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli