CHP ESENLER İLÇE BAŞKANI KAYA’DAN  CAN ATALAY’A DESTEK

CHP ESENLER İLÇE BAŞKANI KAYA’DAN  CAN ATALAY’A DESTEK

CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya ve Esenler ilkçe örgütü bugün yargı krizine ilişkin Çağlayan Adliyesi önünde oturma eylemine katıldı…

CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya, "Anayasal düzene karşı kalkışmaya dur demek için buradayız. YSK Türkiye

 İşçi Partisi Hatay Milletvekili Can Atalay’ın sabıkası olmadığına, Milletvekili olması önünde bir engelim olmadığına karar vermesine rağmen Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin Can Atalay’ın haklı başvurusunu yok saymasını tanımıyoruz. Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin Anayasa Mahkemesi (AYM), Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay hakkında verdiği ihlal kararını tanımamasına karşı tepkilerimizi koymak için buradayız ve Anayasa mahkemesinin kararı kesindir, bu karara herkesin uymasını istiyoruz.

Biz Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay’ın hak ve hukukunu korumak ve savunmak için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu haklı eylemimize tüm adalet savunucularını ve halk kesimlerini davet ediyoruz. Bugün Atalay’a yapılan bu hukuksuzluk yarı herkesin başına gelmemesi için sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz” dedi. 

 



Celâl Doğan
17.11.2023 19:08:33
Can Atalay'a özgürlük hiç zaman kayıp etmeden derhâl Anayasa mahkemesi nin kararı uygulanmalı. Anayasa Mahkemesinin kararları kesindir.her kurum uyumak Uyumak zorundadır.

Yüksel Kılıç
18.11.2023 10:30:47
Bravo başkan

Anahtar Kelimeler: ESENLER BAŞKANI ’  ATALAY’ DESTEK
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli