CHP ESENLER İLÇE BAŞKANI FİRAVUN GİBİ

CHP ESENLER İLÇE BAŞKANI FİRAVUN GİBİ

CHP’nin Esenler ilçesinde garip ve acayip işler oluyor. Örgüt üyeleri yeni ama uzaktan kumandalı ilçe başkanının anti demokratik uygulamalarından rahatsız olduklarını dile getirdiler. CHP ilçe başkanı Firavun gibi dediler.

 “CHP’YE FİRAVUN BAŞKAN LAZIM DEĞİL”

CHP Esenlerin müfterisi ve sözünün eri olmayan İlçe Başkanı Kemal Şahin, Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz anti demokrat uygulamaları ile kendisini ispat etmeye çalışıyor. Şahin, CHP İlçe Başkanı olur olmaz kendisini abisi Hüseyin Aksu, Ablası Canan Hanım gibi Firavun zannederek, Firavunlaşma yoluna girerek CHP’nin sahibi yerine koydu ve ilçe binasında yeni yasalar uygulayarak yasakçı bir anlayışa büründü. Kara cahil Şahin, demokrasi kültüründen yoksun, sosyalizmin evrensel ilkelerinden mahrum olduğundan yaptığı her işin sonunda “bir çuval incirin içine” ediyor.

Şahin’in yaptıkları ve yasaklarını bize anlatan CHP’liler şöyle dediler…

“Yeni ilçe başkanımız Kemal Şahin, üye kayıtlarını yasakladı. Bu yasak keyfi olup olmadığını bilmiyoruz. Bu yasak neyin korkusu veya neyin hesabı? Halbuki sosyal demokrasi katılımcılık diyor, çoğulculuk diyor. 

Yeni ilçe başkanı Kemal Şahin, ilçe başkanlık odasına kendisinden başka kimsenin girmesini yasakladı. Kendisi olmadığı zamanlarda ilçe başkanlık odası kilitli olacak. Bu yasak neyin nesi? Bu yasaklama ile başkanlık odasında yanı kapalı kapılar arkasında dolaplar mı çevrileceği aklımıza getirdi. CHP Esenler ilçesine Firavun lazım değil, bizim ilçemize aydın demokrat ve yasaklara karşı olan başkan lazım.  

Bakınız CHP’liler ve sol düşünenler geçmişten bu güne fikir özgürlüğü uğruna, yasakların kalkması uğruna büyük bedeller ödedi ve ödemeye de devam ediyor. Ödenen bedellerin ardından karanlıktan çıkıp aydınlık yarınlara ulaşılacak umudunu taşırken, Şahin, bizi karanlığa gömmek için mi bu koltuğa oturdu. Bizler haksızlığa ve yanlışlara karşı direnen geleneğin önderleriyiz. Şahin ve onun gibiler şunu bilsinler “muktedir ebediyen işbaşında kalmamış, kalamayacaktır” şunu iyi bilsinler “muktedirlerin sonu trajik olmuştur” CHP yasakları savunan değil yasakları kaldıran, yasakçı zihniyeti ortadan kaldıran bir anlayışın partisidir” dediler.

 



Anahtar Kelimeler: ESENLER BAŞKANI FİRAVUN
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli