CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya öğretmenler gününü kutladı

CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya öğretmenler gününü kutladı

CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya ve yönetim kurulu üyeleri 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okulları ziyaret etti, yayımladığı mesajla tüm öğretmenlerin 24 Kasım öğretmenler gününü kutladı.

CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya: Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü, eğitim neferleri öğretmenlerimize olan saygı ve minnettarlığımızı ifade etmek amacıyla Esenler ilçemizde görev yapan eğitimcilerimizi ziyaret ettik ve bu onurlu günlerinde yanlarında olduk.  Bu gün aynı zamanda, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün "Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliği"ni kabul ettiği gündür.

Öğretmenlerimiz; kutsal bir mesleği özveriyle yerine getiren, topluma örnek olan ve sonuna kadar hak edilmiş bir saygı görmeleri gereken çok kıymetli insanlardırlar. Öğretmen, bir ülkenin aydınlanması, çağdaşlaşması ve büyük bir fedakârlığın adıdır. Öğretmenlerimiz bilginin ışığıyla insanlığı aydınlatırlar, geleceğimiz olan ahlaklı nesilleri yetiştirirler. İşte; o elleri öpülesi öğretmenlerimizin yalnız 24 Kasım Öğretmenler Gününde değil hergün günleri aydın ve kutlu olsun. Öğretmenlerimiz, çocuklarımızı eğitir, yetiştirir, hayata ve ülkenin yarınlarına hazırlarlar, hepsinden önemlisi geleceğimiz olan çocuklarımızı bilgiyle besler, yol gösterirler.. 

Cumhuriyet’imizi nice 100 yıllar yaşatacak olan nesilleri yetiştiren öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyor, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı çağdaş eğitim yolunda bizlere rehberlik eden ve emeklerini asla ödeyemeyeceğimiz tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım.”

 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı