CHP ESENLER İLÇE BAŞKANI AÇIKLAMAZSA BİZ AÇIKLAYACAĞIZ’!!!

CHP ESENLER İLÇE BAŞKANI AÇIKLAMAZSA BİZ AÇIKLAYACAĞIZ’!!!

Parti rozetini kullanarak, CHP’nin ismini, rozetini kirleten torpilli kişiyi bulduk, huzur hakkı diye iştiraklerde haksız yere işbaşı yapan 3.kişiyi bulduk… Süre veriyoruz siz konuşmazsanız biz bu isimleri açıklayacağız.

CHP Esenler İlçe başkanı olduğunu söyleyen Kemal Şahin, ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ve yetkili CHP’liler  sizlere, "Çarşamba gününe kadar süre”  Huzur hakkı karşılığında İBB iştiraklerinde işbaşı yapan üçüncü şanslı kişiyi bulduk. Bu kişinin kim olduğunu, neyin karşılığına işbaşı yaptığını, arkasında kimlerin olduğunu, Esenler gençliğine nasıl ihanet yapıldığını siz açıklamazsanız 7-24 Esenler haber olarak biz açıklayacağız…

Sizler emeğin ne olduğunu, emek hırsızlığı yapmanın ayıp olduğunu bilmeyebilirsiniz. Sizlere ahlak kurallarını, hakkın- hukukun- adaletin ne olduğunu ve namuslu olmanın, kriterlerini, kurallarını Çarşamba gününe kadar açıklama yapmazsanız anlatacağız.  

Anlatacağız… CHP’de liderliğin yanı sıra vizyonun önemini ve CHP’de ilçe başkanlığının görev ve sorumluluğunu… Anlatacağız… misyon, ileri görüşlülük, oluşturulacak politika, strateji ve söylemler açısından siyasi  ve demokrasi mücadelesi için en önemli kriterlerin neler olduğunu. Böyleyse ve böyle olduğuna göre neden bu kurallara uyulmadığını, uymadığınızı ANLATACAĞIZ.