Tarih: 13.08.2024 16:23

CHP ESENLER GENÇLİĞİ YILMAZ BOYRAZ’LA BÜTÜNLEŞTİ

Facebook Twitter Linked-in

 (18/08/2024) Pazar günü saat 12.00’da Esenler Adem Baştürk Kültür Merkezinde, CHP Esenler gençliği, başkanını ve örgütlü yapısını yeniden şekillendirecek. Adaylardan Yılmaz Boyraz, kazanmaya çok yakın ve ortaya koyduğu projeleri ile sol söylemleri ile CHP Esenler ilçe örgütüne hareket, bereket ve heyecan getirdi. Öyle ki adaylık açıklamasında ilçe merkezi dolup taştı, sloganlar ilçe merkezinin duvarlarında yankılandı. Daha o gün yarının nasıl olacağını belli etti.

BOYRAZ…“SOL KULVARDA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR”

Yılmaz Boyraz, genç ve iddialı olduğu gibi sol değerlerden nasiplenmiş, sosyalist abilerinin yolunda tam yol ilerliyor. Boyraz siyasete bugünden başlayarak çok ama çok hızlı girdi, yarınlara ışık olmak, özgürlüklere ışık saçmak için ve tam bağımsız Türkiye şiarı ile girdiği bu meşakkatli yolda ipi göğüsleyeceğinin sinyalini verdi bile.

Hani bir söz vardı ya “alimle edersen sohbet alırsın mertebe , cahille sohbet edersen dönersin merkebe” işte bu söz bugün Yılmaz Boyraz’ın yaptığı ziyarete cuk diye oturdu. Boyraz parti büyüklerine saygıyı, kendi akranlarına yüreğinden sevgiyi eksiltmeden sol kulvarda emin adımlarla yürüyor. Yürüyüşünü sekteye uğratmamak için CHP’nin seçilmiş belediye başkanlarını, Belediye meclis üyelerini ziyaret ederek aldığı bilgilerle daha da deneyimleniyor. Boyraz bugün AKP’nin yıkılmaz kalesini yıkan Gaziosmanpaşa CHP’li  Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe’yi ziyaret etti.

7/24 esenler haber olarak gazetemizin köşe yazarı yılmaz boyraz çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —