CHP ESENLER ’DE AKP’LİYE TAKILAN ROZET GERİ TEPTİ…

CHP ESENLER ’DE AKP’LİYE TAKILAN ROZET GERİ TEPTİ…

Kılıçdaroğlu, 30 Ocak 2022 de CHP Esenler İlçe Başkanlığı Üye Katılım Töreni'nde TÖKİ reklamcısı AKP’li Akif Emin Hüseyinoğulları’na takılan rozet geri tepti ve şahıs geri dönüş yaptı.

CHP,  ATATÜRK’E KÜFÜRLER YAPANLARIN, TACİZCİLERİN SIĞINDIĞI BİR LİMANA DÖNÜŞTÜ

CHP’nin mevcut genel başkanı, il, ilçe başkanları ve MYK’sı yeni yeni icatlar yeni yeni kurallar uygulayarak 6 okun içine etmeye, laik cumhuriyetin ruhuna Fatiha okumaya devam ediyor. Çarşafa rozet, başörtüsü serbestliği için öneriler, Esenler’de resmi bayramlarda Atanın huzurunda el Fatiha diyerek din istismarı yapılacak kadar ileri giden kişilerin yönettiği parti oldu. Yıllarca partiye küfürler yağdıranlarla ve ömrü CHP ’ile mücadele ile geçenlerle aynı masada dostluklar kurulduğu, gezide gencecik çocukların ölümüne Sivas’ta aydınların yakılmasına, Ankara gar katliamına sevinç naraları atanların dost kervanına katılarak “posta” oturtulduğu bir yere dönüştü… CHP,  Atatürk’e küfürler yapanların, tacizcilerin halen daha önemli kişi muamelesi görüldüğü, yalancıların, sahtekarların ve rüşvet kovalayanların sığındığı bir limana dönüştü… Suçlular helalleşir ama kendilerinin suçlarının olduğunu asla kabullenmeden…

CHP’NİN HER ROZET TAKMA İŞİ HÜSRANLA SONLANDI 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Esenler’de CHP’ye yeni katılanların rozet takma şöleninde "Cumhuriyet Halk Partisinin geçmişte hiç kusuru olmadı mı, kabahati olmadı mı? Oldu efendim. Kabahati de oldu, kusuru da oldu” diye konuşmuştu. Yahu bu kabahatleri, Kılıçdaroğlu yapıyor ama suçlusunu CHP geçmişinde arıyor.

Bakın… Büyük umutlarla, İl başkanı hanımefendinin önerisiyle ve Esenlerin eski ilçe başkanının rüşvet yolu ile alınacak ihalelerden ortaklık payı düşüncesiyle AKP’li TOKİ simsarı Emin Hüseyinoğulları davullu zurnalı CHP’ye kayıt olmuş CHP rozeti yakasına takılmıştı. İddiaya göre İşte o CHP rozeti takılan Hüseyioğulları, İBB’den ballı ihaleler alamayınca yuvasına dönerek ve TOKİ’nin reklamlarını yapmaya başladığı tarafımıza iletildi. Olan ise CHP’ye ve CHP’lilere oldu… Her rozet takma işi hüsran olduğu gibi bu rozette hüsranla son buldu.

MUTLU SON MUTSUZLUK OLDU

O gün İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, partisine yeni katılan Akif Emin Hüseyinoğulları’na hitaben, “Ne mutlu ki geçmişte belirli siyasi partilerin kalesi denilen Esenler’de, herkesin farklı ama herkesin aslında eşit olduğu Esenler’de derdimizin, davamızın sizler sayesinde çok daha güçlü bir şekilde mutluluğa, refaha kavuşacağını görüyorum” demişti. Ama bu devşirme kayıt yine yuvasına döndü. Canan hanımın vaatlerle üye yaptırıp kayıt ettirdiği, rozet taktırdığı kişi yuvasından vaz geçmedi.  Öte yandan Esenler eski ilçe başkanı Ütebay’ın ihaleci, yeni AKP’li üyesi İBB’de aradığını bulamayınca mutlu son bugün mutsuzluk oldu… Akif Emin Hüseyinoğulları planları allak bullak etti…



Anahtar Kelimeler: ESENLER TAKILAN ROZET TEPTİ…
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı