CHP ESENLER ’DE A. ADAY OLAN IŞILDAK İSYAN ETTİ!

CHP ESENLER ’DE A. ADAY OLAN IŞILDAK İSYAN ETTİ!

CHP’nin Esenler’de belediye başkanlığı için A. Adaylığını açıklayan Esnaflardan Eyüp Işıldak “A. Adaylığımız maalesef iki dudak arasında, birilerinin avuçlarında, birilerinin pazarlık masasında dönüyor dönme dolap gibi” dedi

Eyüp Işıldak: Esenler Aday bulamıyormuş diyorlar bende bu işe kellemi değil vücudumu koydum. Dosyamı aldım. Dosyamı alırken ahiret sualine tutuldum. "CHP VARSA HERKES İÇİN VAR " ama!.. ağababası olanlar, maddi yönden güçlü olanlar için var! Bu slogan anladım bir atlatmaca, işte ben bu algıyı yıkmak için, kandırılmışlığa son vermek için A. Adayıyım.

Buradan partinin tüm organlarına ve egemenlerine sesleniyorum. CHP ticaret hane değil, yol bulunulacak, A. Adaylar üzerinden servet edinilecek bir yer değildir. Ödemeler ve tahsilatlar her daim nakdi olarak yapılmaz. Hayatın akışında sıkça ayni ödemeler ile de işlerimiz görülür.

Seçme ve seçilme hakkı Anayasanın 67.nci maddesinde temsilde adaletin korunması da açıkça izah edilerek güvence altına alınmıştır. Bu güvenceyi de maddiyat da temsilcilerin mağdur olmaması için hazine yardımı yapılmasını da diğer kanunlar ile hükme bağlanmıştır.

Anayasa’da böyle yazdığı halde Partilerdeki Klikler nedeniyle, Temsil hakkının zenginlerin elinde birileri arasında dolaşan mülk olmasının önüne yine de geçilemedi. Bunun sebebi de kanunlar ne kadar İyi yapılırsa yapılsın insan kaynaklarınız buna Uygun değilse kâğıt üzerinde kalmaktadır. Kanunları uygulayacak nitelikli kadroların yoksa o kanunlar bir işe yaramaz.

Öncelikle söyleyeyim bir katılım harcı isteniyor ise bu harç devlet tarafından Benim adıma zaden peşin ödenmiştir. Kaldı ki oy verecek seçmenden nasıl bize önce oy verme aday adayı olun partimize bağış yapın demiyor isek aynı kişi aday olmak istediğinde bunu söylememiz etik dışı bir söylem ve eylemdir.

Parti Genel Başkan, grup başkanvekili vb adaylıklar içinde böyle ödemeler istemediğimiz gibi seçilme hakkı isteyenler için de isteme hakkımız yoktur. tek bir hakkımız vardır, ADAY olmak isteyen ADAY olduğu yükün hakkını verebilecek olup olmadığıdır. 

Zira birazcık ERDEM yoksunu her insan bu parayı bulur ve parası olmayan ERDEMLİ insanların önünü kapatarak ADAY olur bunun sonuçları ise gerek ÜLKEMİZ gerekse İNSANLIK için facia olur.

Üye olduğumda bana aday adayı olmak istediğimde parti tüzüğümüzde böyle bir madde de görmedim. CHP diğer partilerin yaptığını ÖRNEK almaz ilkleri her zaman kendisi yaparak diğer partilere örnek olur.

Gerçekten " CHP varsa herkes için vardır"  tabela da değildi MENTALİTEMİZDE  var ise sözü edilen herkesin önünü açmamız gerekmektedir.

Sonuç olarak PARTİME ESENLER' de seçim kazandırmak ve yukarıda bahsettiğim ERDEMLİ İNSANLARIN önünü açmak için PARTİME GERİ ÇEVİREMEYECEĞİ Bir teklif ile geliyorum. FİKİRLERİM ile AYNİ ÖDEME yaparak ADAY ADAYI oldum.



Anahtar Kelimeler: ESENLER . IŞILDAK İSYAN !
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli