CHP EMPERYALİZM UŞAKLIĞINA SOYUNDU…

CHP EMPERYALİZM UŞAKLIĞINA SOYUNDU…

100 sene önce dünyada ilk kez zaferle sonuçlanmış Antiemperyalist Ulusal Kurtuluş Savaşı’nı yönetmiş, zaferler kazanmış Atatürk’ü ve partisini CHP’li devşirmeler bakın ne hale getirdiler.

CHP ATATÜRKÇÜ TEMİZLİĞİ YAPTI 

Sorosdaroğlu ve şürekası CHP’yi, Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını tersyüz etti. Erdoğan’ın yarım bıraktıklarını tamamlamak için bu soros kafalılar ne gerekiyorsa yapıyorlar. Bir milletin uyanışı, akıl almaz direnişi, karanlık dehlizler aşarak aydınlığa çıkışı… 7 düvele kafa tutan bir varoluşun mücadelesinin adı bugün CHP ile inkar ediliyor. 

CHP EMPERYALİZM KARŞITLIĞINI BIRAKTI EMPERYALİZM UŞAKLIĞINA SOYUNDU… 

Bakın kimleri Atatürk cumhuriyetine vekil yapıyorlar…

CHP Genel başkanı ve Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nun FETÖ'yle bağlantılı 6 tanışanından sonrası şimdi de fetö’çü vekiller gündem oldu. Yanı Rasim Bölücek- MURAT AKSOY- Koray Çalışkan- ALPER KETEN- Ahmet Caner Yenidünya- RASİM BÖLÜCEK yetmedi sıra Taraf gazetesinde kadrolu FETÖ’çüleri bir yerlere taşımaya geldi.  

FETÖ tertipleri döneminde Taraf gazetesi yazarlığı yapan ve 2020’de CHP’de Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Yüksel Taşkın İzmir 1. sıra adayı… Taşkın, 2008 yılında verdiği bir röportajında Kemalizm’i “ırkçı” ve “dışlayıcı” sözleriyle hedef almıştı.

İzmir’de Taşkın dışında dikkat çeken bir isim daha var; CHP’de İzmir 2. Bölge 1. sıradan listeye giren Gökçe Gökçen

Peki Gökçe Gökçen kimdir?

 Gökçe Gökçen TESEV ve Alman vakıflar ile ilişkileri ile öne çıkıyor.

Ayrıca Sevr’in 100’üncü yılında hazırlanan Türkiye karşı metne imza atan Avrupalı Genç Sosyalistlerin 2015 yılında başkan yardımcısı olarak dikkat çekiyor. 

Gökçe Gökçe, Yetmez Ama Evet”e imza atan birisidir.   TESEV başkan yardımcısı Murat Güvenç ile TESEV’de İyi Yönetişim Programı’nda çalışan Fikret Toksöz de bulunmaktaydı. Hani George Soros’tan 2 milyon dolar aldık diyen Can Paker’in başkanı olduğu TESEV… Hani Kemal Kılıçdaroğlu’nun da üye olduğu TESEV…işte böyleleri Atatürk’ün partisine çöktüler yahu…

NOT…Böyle diyor…Nihat Genç…Tarikatçılar, Fetöcüler ve AKP artıklarıyla oluşan mecliste, AKP, anayasanın ilk dört maddesini değiştirme hamlesi yaptığında, şu an CHP’ye doldurulan bu ihanet odakları AKP’ye destek verirse ne olacak? 



Anahtar Kelimeler: EMPERYALİZM UŞAKLIĞINA SOYUNDU…
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli