CHP ADAYI DALKIRAN: SÜRPRİZE HAZIR OLUN!!!

CHP ADAYI DALKIRAN: SÜRPRİZE HAZIR OLUN!!!

Mahalle mahalle gezerek esnaf ve vatandaşlarla buluşan CHP Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran, dün akşam Adem Baştürk Kültür Merkezinde yoğun katılımlı iftar programında vatandaşlar sevgi seli oluşturdu.

CHP Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran, Adem Baştürk Kültür Merkezinde düzenlediği iftar yemeğine binlerce kişi katıldı. Dalkıran iftar öncesi tüm masaları tek tek gezerek vatandaşlarla selamlaştı. CHP Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran, İftar yemeği sonrası ise yapacakları hizmetleri tek tek sıraladı.

CHP Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran: Seçim çalışmalarına başlayalı 60 gün oldu 60 günden beri her sokakta her caddede siz değerli yurttaşlarımızla kardeş olduk, sevgimizi ve lokmalarımızı birlikte paylaştık. Sizleri dinledim, sorunlarınızı iyi bilen bir ağabeyiniz ve kardeşiniz olarak çözmek için bu yola çıktım. Bizler sevgimizi paylaşacağız dostluğumuzu paylaşacağız kardeşliğimizi paylaşacağız ki çoğalalım, büyüyelim. Bunları yaptıktan sonra hizmet yapacağız ama halkımıza, sizlerle birlikte o hizmeti yapacağız.  

Her sokakta her caddede her mahallede en büyük sıkıntılardan birisi otopark bulamıyorsunuz, biz yapacağız, hizmeti sizlere yapacağız. Her mahallede yaşadığımız sıkıntılar aynı, yeşile hasret bırakılmış bir Esenler, sokakları daracık,   otopark sorunu çözülmemiş bir Esenler. Esenlere bugüne kadar çare olamayan, sorun çözmeyen sorun yaratan kim olursa olsun aday olmaya hakkı yoktur.  

“ESENLER’LİLER 15 SENEDİR KANDIRILIYOR” 

Esenler'de trafik sorunu var, bunlar çözemedi ama biz çözeceğiz. Bakınız işten eve evden işe gidiş gelişlerin çile olmasını önlemek için ne gerekiyorsa yapacağız. Benim Esenler'de yaşayan vatandaşım, en güzel olan ne varsa onu yaşamaya hakkı var bu hakkı kendilerine vermek ve yaşatmak bu ilçeyi yönetenlerin görev ve sorumluluğudur. Esenler bugüne kadar yok sayıldı, siz değerli yurttaşlarımız yok sayıldı, vatandaşı yok sayanları 31 Marta bunları hep birlikte göndereceğiz. 

Çocuklarınızı evinizden çıkardığınız zaman yeşil alanı var mı, yok! Akşamları bütçenize uygun oturacağınız bir mekan var mı yok! Esenleri 15 seneden beri tüccar mantığı ile yönetmiş bir belediye başkanı sizleri hep kandırmış. Esenlerimize bugüne kadar yazık etmişler, en kötüsü ise Esenleri yoklar ilçesi haline getirmişler. 

“DÖNÜŞÜMÜ HEMEN BAŞLATACAĞIZ”

Bugün yine sizi kandırmak için AKP’li belediye başkan adayı Göksu, duvarlara DAHASI var! pankartları asmış, 15 yılda yapmamış, bugünden sonra yapacağım diyor, sakın ha sakın bu yalancılara inanmayın. 

Bakınız yapacak olan neden yapmamış, siz mi engel oldunuz?  Kendilerine soruyoruz bugüne kadar neden yapmadınız? O zaman 31 Mart'ta gelin yapamayanları gönderelim, yapacak olanlara yetkiyi verelim. Gelin hep birlikte bu şehri yeniden inşa edelim, gelin  kentsel dönüşümü yandaşlarına rant sağlamak için yapanlara değil, şehrin ve halkın geleceğine hizmet yapanlara belediyeyi emanet edelim. Sizler söz kimsenin mağduriyet yaşamadığı, yerinde bir kentsel dönüşümü hemen başlatacağız” dedi.

VİDEO HABER

 

 



Anahtar Kelimeler: ADAYI DALKIRAN: SÜRPRİZE HAZIR !!!
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı