CHP ADAYI DALKIRAN, PROJELERİNİ ANLATTI

CHP ADAYI DALKIRAN, PROJELERİNİ ANLATTI

CHP Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran, Cumhuriyet meydanında esti gürledi. Dalkıran belediye başkanı seçilmesi halinde mazbatasını gençlere vereceğini ve ilçede ' Evleneceklere 150 bin lira vereceğini” söyledi.

“BEN ALLAH’TAN BAŞKA KİMSEDEN KORKMAM”

CHP Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran, Esenler cumhuriyet meydanında İBB’nin kurduğu sahneden Esenler’lilere seslendi ve projelerini anlattı. Dalkıran, AKP’li Göksu’nun halkın parasıyla meydana kurduğu dernek stantlarında yapılan siyasi konuşmaları eleştirerek “Artık gidecekler, kimyaları bozuldu” Neden biliyor musunuz? Saldırgan oldular, korkuyorlar ve beni korkutmaya çalışıyorlar ama bilmiyorlar ben Allah’tan başka kimseden korkmam. Onlar düşmanlık yapıyorlar, biz bu topraklarda kardeşlik rüzgârı estireceğiz, herkesle kardeş olacağız, dost olacağız, arkadaş olacağız, onlar bundan korkuyorlar. Biz bayrak ve posterlerimizi asıyoruz onlar sabaha kadar boş durmuyorlar bizim bayraklarımızı söküyorlar…

Dalkıran konuşmasına şöyle devam etti: Sizler benim kardeşlerimsiniz. Esenler'de hiçbir vatandaşım parasızlıktan dolayı okullardan geri kalmayacak, eğitimde eşitliği sağlayacağız, okuyan gençlerimize maddi ve manevi yardımlar yapacağız. Bakınız Esenleri yöneten birisi nerede bir boş arsa bulursa orayı betona çeviriyor veya yandaşlarına kıyak geçiyor. Boş kalan yerlere ise yine yandaşlarına büfeler, çay ocakları yaparak park yaptım diye ticarethaneler yapıyor. O yerlerden sizler ve çocuklarınız yararlanamıyor çünkü o yerler sizlerin yerleri olmasına rağmen, sizlerin oralara girmeniz için paranız olması lazım.  

Gençlerimiz spor alanları bulamadığı için ve var olan spor alkanlarını yandaş bir ilçeye peşkeş çektikleri için madde bağımlısı oluyorlar. Bizim belediye başkanlığımız döneminde gençlerimiz spor yapacakları alan aramayacak. Biz her mahalleye spor alanı yapacağız, bu çocuklar bizim, biz onlara sahip çıkacağız. Bizim belediyeciliğimiz sosyal belediyeciliktir, bunların belediyeciliği yandaş belediyeciliktir. Evleneceklere 150 bin lira vereceğiz, Hasan abileriyim ve onların mobilya masraflarını karşılayacağım. 

1 Nisan'dan itibaren hep beraber Baharı yaşamak için yine bu alanlarda olacağız, bugünden hazırlanın. 31 Mart'ta Esenleri hep birlikte yönetmek için hazır olun. Esenler'deki yapılan hizmetleri Sizler benden daha iyi biliyorsunuz diyorlar ki ya biz Efendim daha’sını yapacağız dahası nerede? Onların dahası şu gördüğünüz çadırlar ve onların siyaset alanı yine o çadır, utanmadan geliyorlar orada siyaset yapıyorlar” diyerek konuşmasına devam etti. 

Daha sonra İBB’nin gönderdiği yemeklerle iftar için sofralar kuruldu, vatandaşlar bir kap yemek için kıyasiye yarıştı. Günün sonunda CHP Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran, yine sahneye çıktı ve kendi parasıyla hazırlattığı promosyonları izdiham olsa da vatandaşlara dağıttı. 

 



Anahtar Kelimeler: ADAYI DALKIRAN PROJELERİNİ ANLATTI
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı