CEREN USTA & DORUK DOĞAN’IN NİKAHINI AHMET AKIN KIYDI

CEREN USTA & DORUK DOĞAN’IN NİKAHINI AHMET AKIN KIYDI

CHP Esenler eski meclis gurup başkanı İnş. Müh. Mustafa Usta’nın biricik kızı Ceren usta, Doğanlar Yatırım Holding İş Geliştirme İcra Kurulu Üyesi Doruk Doğan’la dillere destan bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Yeni hayatlarına Çırağan Sarayında ‘evet’ diyen çifti en mutlu günlerinde aileleri ve sevdikleri de yalnız bırakmadı. Çiftin nikâhını Balıkesir Belediye Başkanı, Ahmet Akın kıydı,  çiftin nikah şahitliğini Anayasa Mahkemesi üyesi Muhterem İnçi yaptı.

Usta ve Doruk çiftinin nikâhını kıyan, CHP Balıkesir Belediye Başkanı, Ahmet Akın, AKP Esenler Belediye Başkanı Mehmet Göksu, CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya, Esenlerin saygın iş insanlarından Ayhan Bölükbaşı, Atilla Kaya ve kız babası Mustafa Usta’nın yakın çevresi olan Esenlerin müteahhitleri, inşaat mühendisleri, mali müşavirlerin yanı sıra çok sayıta davetli katıldı ve evlenen çifte mutluluklar dilediler. 

Çırağan Sarayında gerçekleşen muhteşem düğün töreninde yine kameralarımıza yansıyanlar arasında, AKP Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, Başkan danışmanı Burhan Kocaman, AKP ist il Başkan yardımcısı Orhan Oğuz Türk, CHP Esenler Belediye meclis üyesi Selda Yücel, Çanakkale’nin saygın iş insanları yeni evlenen çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar ve mutluluklar dilediler. 

Gelin damadın ayağına basarken, onlar erdiler muratlarına/ davetliler ise boğazın eşsiz manzarasına karşı sohbet edip, eğlendi.





 

 



Anahtar Kelimeler: CEREN DORUK DOĞAN’ NİKAHINI AHMET KIYDI
  • Perşembe 33.5 ° / 20.4 ° Güneşli
  • Cuma 36 ° / 21.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 36.2 ° / 24.7 ° Güneşli