CEMAL KAYA’DAN, 8 MART KUTLAMASI…

CEMAL KAYA’DAN, 8 MART KUTLAMASI…

CHP Esenler eski ilçe Başkanı, önceki dönem Milletvekili aday adayı Cemal Kaya, gelir adaletsizliğinin, hayat pahalılığının ve yoksulluğun en ağır faturasını ödeyen kadınların '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlu olsun” dedi.

CHP Esenler ilçesinin siyasi duayenlerinden Cemal Kaya, “Yaşamın her alanında kadın erkek eşitliğini sağlamak her yurttaşın görev ve sorumluluğu olmalıdır. Türkiye tarihinin en derin ekonomik ve yönetim krizinin yükünü omuzlarında taşıyan kadınlarımızın 8 Mart Dünya emekçi kadınlar günü kutlu olsun.

Kaya: Gelir adaletsizliğinin, hayat pahalılığının ve yoksulluğun en büyük faturasını ne yazık ki kadınlar ödüyor. Kadınlar, ucuz gıda kuyruklarında bekliyor. Kira, elektrik faturalarının yanan ateşi onların yüreğini daha fazla yakıyor. Evde tencereleri kaynatan, çocuklarının aç kalmaması için çırpınan kadınlarımızın yalnız 8 Mart değil tüm günler cefakar kadınlarımızın günü olsa bile azdır. Gün geçmiyor ki  kadına yönelik şiddet, kadın cinayetleri de, ekonomik krizle birlikte büyüyerek, derinleşerek sürüyor. Siyasilerin ve çağdaş düşünen herkesin, yanı tüm insanlığın önceliği; yaşamın her alanında kadın erkek eşitliğini sağlamak ilk hedeflerinden biri olmalıdır. 

Bu vesile ile kadın ve erkek tüm yurttaşlarımızın ekonomik huzura ve refaha kavuşabileceği yaşanabilir bir Türkiye umuduyla ve Kadınlarımızın hayatın her alanında güçlü ve etkin olduğu bir Türkiye dileğiyle, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun” dedi



Anahtar Kelimeler: CEMAL KUTLAMASI…
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı