CEMAL KAYA, GAZETECİLERİN BASIN BAYRAMINI KUTLADI

CEMAL KAYA, GAZETECİLERİN BASIN BAYRAMINI KUTLADI

CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya, “demokrasimizin teminatı, kamuoyunun sesi ve vicdanı olan tüm gazetecilerin ve basın emekçilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Kaya,” Gazeteciler Atatürk’ün mirasını yaşatmaya ve basın özgürlüğünü korumaya devam edeceğine olan inancım tamdır” dedi.

Başkan Cemal Kaya, İstanbul, Esenler ve ülkemizin dört bir yanında görevini özveriyle yerine getiren, şeffaf ve tarafsız bir bilgi akışını sağlamak için gece gündüz demeden çalışan, demokrasimizin teminatı, kamuoyunun sesi ve vicdanı olan tüm gazetecilerin ve basın emekçilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı içtenlikle kutladığını ifade etti.

Başkan Kaya, mesajında şu ifadelere yer verdi:

CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya: 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Basın, milletin müfettişidir' sözünden ilham alarak basının toplumumuz üzerindeki kritik rolünü bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Atamızın basın özgürlüğü ve bağımsızlığı konusundaki vizyonu, gazeteci ve basın mensuplarımızın doğru bilgiyi ulaştırma ve kamuoyunu bilgilendirme görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeleri gerektiğini açıkça ortaya koymaktadır. Türk basınının, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasını yaşatmaya ve basın özgürlüğünü korumaya devam edeceğine olan inancım tamdır.

Görevini İstanbul ve Esenler ilçemizde icra eden gazetecilerimizin, yerel dinamikleri ve halkın sesini duyurmak için yürüttükleri yoğun ve titiz çalışmaları takdire şayandır. Bu anlamlı gün vesilesiyle İstanbul’umuzda ve ülkemizin dört bir yanında görevini özveriyle yerine getiren, şeffaf ve tarafsız bir bilgi akışını sağlamak için gece gündüz demeden çalışan, demokrasimizin teminatı, kamuoyunun sesi ve vicdanı olan tüm gazetecilerin ve basın emekçilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum.

Tüm gazetecilerimize ve basın çalışanlarımıza yürüttükleri kıymetli çalışmalarda başarılar diler, toplumumuza katkılarından dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunarım”

CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya, mesajında gazetecilerin toplum üzerindeki etkisinin büyük olduğunu ve basının demokrasinin gelişiminde hayati bir role sahip olduğunu vurguladı. Gazetecilerin özverili çalışmaları sayesinde toplumun doğru ve tarafsız bilgilere ulaştığını belirten Kaya, tüm basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.



  • Pazar 31 ° / 21.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 29.3 ° / 20.3 ° Güneşli
  • Salı 25.1 ° / 18.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı