CEMAL CANPOLAT AMELESİ “ARİVİST” ÜTEBAY, SAHNE ALDI

CEMAL CANPOLAT AMELESİ “ARİVİST” ÜTEBAY, SAHNE ALDI

CHP Esenler ilçesinin cemaat ve tarikatlaşmışları, zavallı devrik önderleri “ARİVİST” Bülent Ütebay’la Giresun derneğinde buluştular ve CHP Esenler İlçe Başkanı Cemal Kaya’yı ve yönetimini nasıl küçük düşürürüz planını yaptılar.

ARİVİST,  değişim karşıtı, gerici, cemaatçi, halkı birbirine kırdıran, kardeşi kardeşe düşmanlaştıran eski ilçe başkanı Bülent Ütebay, PİRO Kemal ’sız yapamıyor, dede Cemal ’sız nefes alamıyor.  Acısı çok büyük, kongrede bu sefer Kaftancıoğlu’na yaptığı ahlaksız kol hareketini yapamamanın üzüntüsüyle kahrolmuş. Ama şaşkın Ütebay o gençlik kongresinde Roman vatandaşlara söylediği aşağılık söz gündemini koruyor. Bu yontulmamış keresteye benzeyeni, CHP İlçe yönetimi yontmalı yoksa bu Canpolat amelesi değişimcilere karşı mide bulandıracak başka başka işler yapacak.  

“CEMAL CANPOLAT AMELESİ İŞBAŞINDA

Tam 8 yıl CHP Esenler ilçesini yöneten Cemal Canpolat amelesi, 8 yılda CHP Esenler ilçesinin içine etti, CHP’yi eşine akrabalarına iş ve aş kapısı yaptı, bu amele döneminde CHP Esenler İstanbul ilçelerinde en az oyu alan ilçe oldu.  

Bu PİRO Kemal ve Canpolat amelesi alengirli işlerde vallahi çok başarılı, kul hakkı yemek, yandaş kayırmacılığı yapmak, yalan söylemek, cambazlar gibi iki değil her telde oynamak, ihanet yapmak konusunda çok marifetli hele hele huzur hakkı karşılığında İBB’de işbaşı yaptırdıklarından aldıkları avantaların, akıbeti halen daha belli değil. Ne hikmetse tacizcileri koruyan ama Roman vatandaşları aşağılayan sözler sarf eden,  insanlara kötülük yapmayı meslek edinmiş, içi ve dışı kirliliklerle dolu olan böyle birisine bizden başka kimse hesap sormuyor.

Kıskanıyor neyi derseniz Cemal Kaya ve ekibinin başardıklarını, engel olmak istiyor beslemeleri ve satın aldıkları ile Cemal Kaya’nın başarılarına. Bu aşağılık işlerin baş mimarı Ütebay, ziyaretler yapıyor bir gecede kendini satan Karadenizliliğinden utanç duyduğumuz” birkaç Giresun zibidisinden. Giresun’un o birkaç zibidisi yalnız Giresun’u değil Karadeniz’in ve o  coğrafyanın namuslu, dik duruş sergileyen insanlarını kirletiyorlar. Kirletmek istiyorlar duvarda asılı duran Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Kurtuluş mücadelesi veren Topal Osman’ın resimlerini. İnanın yaşamış olsaydı Anıları ile Karadeniz’e damga vuran sosyalist Harun Karadeniz böyle satılmış Giresunluların yüzüne tükürür Karadeniz haritasından silerdi alayını. 

İnşaat mühendisi Mustafa Usta’ya rüşvet aldın iftirası atan ARİVİST Ütebayl’a, TÜRGEV hayranı Kemal Şahin’e ne güzel demişti, “rüşvet alanda verende namussuzdur, ispat etmeyen ise alçak, şerefsiz, haysiyetsiz, müfteridir” beyler siz bu sözleri yalayıp yutan, kabullenen kişlermisiniz? Haydi, ispat edin adamlığınızı görelin, yoksa alnınıza yapıştırılmış bu sözleri size hep hatırlatacağım. 

Unutmayın şifremi çalanların ve sayfama benle alakası olmayan haber koyanların sizler olup olmadığınızı sonuna kadar araştırıyorum, çünkü sizler sabıkalısınız.  

 



Fatih Kuloğlu
12.09.2024 20:22:46
Bu yazıyı hangi zibidi yazdı bilmiyorum ama Giresun un zibidileri diyen kim ise Karadeniz’de Giresun’u haritadan silecek hiç bir babayiğit tanımıyorum ben çok Harun Karadeniz ler gördüm herkes cürümü kadar yer yakar bu yazıya tekzip yazmayan sonucuna katlanır

Hüseyin Koç
19.09.2024 18:10:34
Bak Fatih Kuloğlu, sen kuloğlu kulsun. Okuman var ama anlaman kıt. Sen yazıyı birdaha oku ve ne yazılmış gör. Kişiliğini kim satarsa o senin gibi zibidi olmuştur. Harun Karadeniz'i saygıyla anıyorum, yaşasaydı senin gibiler belki adam olurdu ve okuduğunu anlamayacak kadar cahil kalmazdı. Yazıda birkaç Giresunlu zibidi yazılmış, Giresun’un satılmış birkaç kişisine hitaben yazılan bir yazıdır.

  • Cuma 27.2 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 29.3 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22 ° / 18.2 ° Şiddetli yağmurlu