CELAL ALPHAN: HALKLARI BİRBİRİNE DÜŞMAN ETTİLER

CELAL ALPHAN: HALKLARI BİRBİRİNE DÜŞMAN ETTİLER

Yeşil Sol Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Celal Alphan: Halkları birbirine düşman yapanlar 14 Mayıs’ta gidiyorlar, onları demokratik yollarla yanı sandıkla geldikleri gibi sandıkla göndereceğiz.

Yeşil Sol Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Celal Alphan: Halkları birbirine düşman yapanlar 14 Mayıs’ta gidiyorlar, onları demokratik yollarla yanı sandıkla geldikleri gibi sandıkla göndereceğiz. Onlar bu çoğrafyaya büyük kötülükler yaptılar ve gitiyorlar, halkımıza hayırlı olsun.   

Yeşil Sol Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Celal Alphan, seçim çalişmaları için Esenler’de vatandaşlarla buluştu, Cumhuriyet Meydanında partililerle halay çekti, seçmenlerine moral verdi.

Alphan: Esenler cumhuriyet meydanı her zaman olduğu gibi bugünde kalabalık ve hareketli. Alanların en hareketli, idealist, barış yanlısı partisi, aynı zamanda barış ve özgürlüklerin savunucusu Yeşil Sol Partidir.  Yeşil Sol Partili olmak onurdur, gururdur, barışa uzanan eldir, halkların kardeşliği ve özgürlüklere uzanan yoldur. Bizler bu davaya inanarak, heyecanla ve büyük bir aşkla bu yola çıktık.  Bu hasretliklerimiz inanıyorum, sizde inanın 14 Mayıs’ta gerçekleşecektir. Bu ucube sistem ve bu sistemden beslenenlerin sonu 14 Mayıs olacak.

Bugün burada coşku var, heyecan var ama inanın 14 Mayıs akşamı halkımızla tüm meydanlarda, ülkemin her tarafında halklar olarak el ele daha büyük coşku yaşayacağız. İnsanlarımız yoruldu, AKP iktidarından yaka silkiyor, bizde yeter artık düşün bu halkın yakasından diyoruz, yeter insanları birbirine düşürdüğünüz, kardeşi kardeşe düşman ettiğiniz, halkları birbirine düşürdüğünüz yetmedi mi? 

Bakın alanda korku yok, direniş var, bu sisteme ve sistemin nemacılarına kızgınlık var, isyan var. Biliyorum bizlere AKP’liler kızıyor, kızsınlar umurumuzda değiller. Bizler bu ucube sistemden ve sistemin egemenlerinden korkmuyoruz, boyun eğmiyor biat etmiyoruz. Hesap verecekler, onlar korksunlar, kim bu halka zülüm yaptıysa, kim kul hakkı yediyse, harama el uzattıysa, yargısız infazlar yaptıysa onlar korksunlar çünkü yapanın yanında kalmayacak, hesap soracağız. Asıl korkması gerekenler suç işleyenlerdir, kimin suç işlediği ortada. Sandıkla geldiler sandıkla gidiyorlar” dedi. 



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli