ÇATALCA MÜFTÜSÜ, BE AHLAKSIZ, DİN SİMSARI…

ÇATALCA MÜFTÜSÜ, BE AHLAKSIZ, DİN SİMSARI…

Kıbrıs'ta konser sırasında sahnede fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden sevilen ünlü sanatçı Volkan Konak için taziye mesajları yayımlanırken, Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu’ndan skandal bir paylaşım geldi.

Ünlü sanatçı Volkan Konak, bayramın ilk günü sahne aldığı Kıbrıs’ta konser sırasında fenalaşarak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bu haber sevenlerini yasa boğarken, birçok kişi taziye mesajları yayımladı.

Çatalca Müftüsü’nden ise Konak için skandal sözler geldi. Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu, “Sahnede gebermiş” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada yapılan paylaşımda müftü, “Sahnede gebermiş. Şimdi bize soracaklar; nasıl bilirdiniz? Cevabımız bu. Böyle bilirdik. Bizim için içen bizim için yanar da elbet.” ifadesini kullandı.



Eyüp ışıldak
31.03.2025 17:32:55
Mevsimlik işçilerin ne dediği bizleri ilgilendirmez O simsar PARAYA ettiği kulluk için Kendini düşünsün. NOT. 63 öğrenciye burs veriyordu. 50 tanesi Maçka'dan babası olmayanlardı Hedefim 100 diyordu.. "Biriktirdiğin senin değil, paylaştığın senindir." "Dünyaya el gibi çıplak geldim, el gibi çıplak gideceğim" ...dedi ve gitti bir güzel insan daha.

  • Çarşamba 15.7 ° / 8.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16.2 ° / 7.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.6 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı