ÇAPSIZLARDAN SAYGISIZLIK İLÇE BAŞKANINIZA DEĞİL CHP’YE!

ÇAPSIZLARDAN SAYGISIZLIK İLÇE BAŞKANINIZA DEĞİL CHP’YE!

CHP Esenler ilçe örgütünün bazı faşist kafalıları kendilerine zemin bulmak için organize işler yaparak partinin seçilmişlerine zarar vereceğiz diye CHP’ye kötülük yapıyorlar. Örgütten Bu zibidilere ve hastalıklı kişilere “yuh yuh

Edindiğimiz bilgilere göre CHP Esenler 4 parça, seçilmiş ilçe başkanına ve yönetimine saygısızlık ve sevgisizlik yapanlar aslında CHP’nin kalbine hançer saplıyor. Saygısızlık yapan hanzo, aynı zamanda taciz ve tecavüz sanığı, aklanmamış eli, dili ve midesi kirli ama sürüsü tarafından ne hikmetse saygın kişi. Ülen, saygı ve sevgi duyduğunuz karaktere bir bakın, bir bakın bu ahlak yoksunu kişiye, yoksa bu kişi sizin aynanız mı? Yuh olsun alayınıza. 

“BUNLARIN YÜZÜNE TÜKÜRMEK LAZIM” 

Edindiğimiz bilgilere göre düğün ve derneklerde masalar kuruluyor, kişiliksizler, kimliksizler, ahlaksızlar başköşelere hak etmedikleri saygıyı saygınlar gibi oturtuluyor. İlçe başkanı CHP’nin ta kendisi ve ilçede CHP’yi temsil edene değil de, CHP’yi kirletene saygı yapılıyor verilen fotoğraf kareleri sosyal medyada “bunların yüzüne tükürmek lazım” sözleri ile ödüllendiriliyor. Protokol masası ne hikmetse Hanzo’ya kuruluyor, gözü ve eli oynaş olanlara hürmet yapılıyor. İlçe sekreterinin bu organizasyonda varlığı ise kendi yol arkadaşları ihaneti belgeliyor. Aslında hesap sorması gerekirken sekreter çok zavallı olduğundan hesap verecek duruma düştüğü uluorta ortada. Bu anlayışla, saygı sınırlarını aşma ile sevgisizlikle CHP iktidar olamaz, olması mümkün değil.  Olsa olsanız en üst makamınız parti içi egemenlik olur.

Bakın CHP’li bir yurtsever bu duruma ne demiş?

  • İçimden "ya siz kimsiniz? Bu partiden daha mı büyüksünüz? Parti kurallarını, ideolojisini, çalışma esaslarını, disiplinini, ilkelerini, yoldaşlık hukukunu, yok sayıp çeteleşiyorsunuz, ekipleşiyorsunuz" Demek geliyor. 
  • Ekipleşme, partideki birliği, planlı ve uyumlu çalışmayı zayıflatıyor, geri çekiyor, Örgütümüze zarar veriyor. Örgütümüzün tüm enerjisini emip, mücadeleye darbe vuruyor. 
  • Parti içerisinde çalışmaları ile siyasal duruşu ile bir konum elde edemeyince daha fazla güç elde etmek için, çevresindeki insanları kullanarak, düşmanlıklar yaratarak, etki oluşturmak, güç, itibar kazanıp, maddi, siyasi çıkar elde etmek. Bütün çaba bu mu yahu?

Evet, bize ulaşan bilgileri belgeleri ile yazacağız, yazacağız CHP’yi kirleten, topluma ahlaksızlık aşılayan bu zibidileri. Anlatacağız gazetemize ve basına savaş açan önderinizin tel tel döküldüğünü, savcılık kararları ile hakkımızda açılan davaları nasıl kaybettiğini, rezil duruma nasıl düştüğünü, Hepiniz göreceksiniz… 



Yüksel Kılıç
13.10.2024 17:28:13
İflah olmaz bir utanmaz üzücü takımı

Ahmet ŞENGÜL
15.10.2024 21:47:12
Yazınız güzel fakat bence eksik yönleri mevcut. Seçilmiş ilçe Başkan'ının İlçe Başkanlığı seçimlerinde izlediği yol ve yöntemleri de belirtmeniz gerekiyor. Kendisini ilçe delegasyonuna yazmamak için uğraşanlarla nasıl iş birliğine girdiğini ve buna benzer başka örnekleri de tarafsız olarak açıklamanız yerinde olacaktır. Aslında görüyoruz ki Balık baştan kokmuş. Sizin tabiriniz ile CHP’yi kirleten, topluma ahlaksızlık aşılayan bu zibidileri tek taraflı eleştirmek sorunlara çözüm olmayacaktır. Saygılar