CANPOLAT, HERKESi SAĞDUYULU OLMAYA DAVET ETTİ

CANPOLAT, HERKESi SAĞDUYULU OLMAYA DAVET ETTİ

BBP eski ilçe Başkanı Mehmet Canpolat, Çok adaylı yarışın yaşandığı Esenler’de ki yerel seçimlerde Seçimlerin Esenler, İstanbul, Türkiye ve bu milletin birlik beraberlik kardeşlik ruhunun canlanmasına şiirle destek verdi.

Büyük Birlik Partisi eski ilçe Başkanı Mehmet Canpolat: Evet, Esenler’de son günlerde bazı tatsız olaylar yaşandı, yaşanan tatsızlıkları bizler seçimlerin heyecan hanesine yazdık. Seçimlerin kavgasız, barış ve kardeşlik içinde geçmesi için üstümüze düşeni yapıyoruz.

Seçimler gelip geçici, asıl olan devletimiz ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüdür. Asıl olan vatanın her toprağında ve yerelde yani Esenler’de birlik ve beraberlik içinde yaşayabilmemizdir. Türk halkı örf, adet ve gelenekleri ile birbirine bağlanmış asıl bir millettir. Bu birlikteliği bozmaya, halkı kin, nefret ve düşmanlığa kim yönlendirirse bu girişimde olanlara hep birlikte karşı koymak vatandaşlık görevidir. Böyle girişimlerde kimler bulunursa toplum olarak, siyasetçisiyle, vatandaşıyla birlik olabilirsek kazanan ülkemiz ve vatandaşlarımız olacak. 

Yerel seçimlerde ve normal yaşamımızda; vatanını seven, ülkesine bağlılık gösteren herkesle ama adaletten savrulmadan, hakkaniyet içinde, barış ve kardeşlik duyguları ile kimsenin huzurunu kaçırmadan bir arada yaşamak istiyoruz. Bu yüzden seçimlerde herkes sağduyulu olmaya ve saygılı davranmaya davet ediyorum” dedi ve herkesi kardeşliğe davet eden şiiri şöyle.

 

ESKİDEN KAR YAĞARDI❄️ 

Eskiden kar yağardı Kar sendin..

Kar bendim. Kar bizdik. Eskiden, 

Kar yağardı. Henüz ayrılmamıştık. Henüz bölünmemiştik..

Aynı mahalledeydik.. Zengini. Fakiri.. Esnafı. Yoksulu bir arada.. Birliktik.

Omuz omuza sımsıcak yaşardık ve 

Kar yağardı bembeyaz. Lapa lapa.

Henüz bölünmemiştik..

Henüz ayrılmamıştık..

Henüz icat olmamıştı Kooperatifler, Siteler, Dubleksler, Tripleksler....Olmaz olası Kartonpiyerler..

Gariban sıkışınca kime gidebileceğini bilirdi.

Zengin kimi gözeteceğini bilirdi.

Esnafla Memur gül gibi geçinip giderdi.

Ve kar yağardı bembeyaz lapa lapa.. Henüz ayrılmamıştık..

Henüz bölünmemiştik…

Fakir Zengini hırsızlıkla, Zengin Fakiri Tembellikle suçlamazdı..

Çünkü Kar yağardı lapa lapa. Çünkü Kar yağardı bembeyaz. Çünkü Kar'ın temizliği yüreklerimize vurmuştu.

Kar Rahmetti. Çünkü Kar Bereketti. Adam boyu Adamlar da adamdı o zamanlar. Ne onun bunun namusuna kötü gözle bakılırdı. Ne de laf atılırdı..

Çünkü senin Namusun benim, Benim Namusum senindi. Bir idik. Biz idik. Ve kar yağardı. Adam boyu. Ve Adamlar ADAMDILAR o zamanlar. Kar sendin. Kar bendim. Kar bizdik. Şimdi; Eridik. Eridik. Eridik. Eridik

Seçimlerin Esenler, İstanbul, Türkiye ve bu milletin birlik beraberlik kardeşlik ruhunun canlanmasına vesile olması dileğiyle...



Anahtar Kelimeler: CANPOLAT HERKESi SAĞDUYULU OLMAYA DAVET
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı