ÇAKIR AİLESİNİN YASLI GÜNÜ

ÇAKIR AİLESİNİN YASLI GÜNÜ

Esenler Kemer Mahallesinin sakinlerinden, siyasetçi, Kent Yıldız Spor Kulübü Başkanı Hakkı Çakır (50) sevenlerine ve fani dünyaya veda etti. Çakır’ın cenaze namazında Esenler Merkez cami avlusu doldu taştı.

Esenlerin sevilen ve MHP İlçe başkan yardımcılığı yapan Kent Yıldız spor kulübü Başkanı Hakkı Çakır, uzun süreden beri yakalandığı amansız hantallığa yenik düştü.  Dün vefat eden 50 yaşındaki, Giresun Gül Yakalı Hakkı Çakır, bugün yoğun kalabalıkla Esenler Merkez camiinde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının artından, ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları arasında Küçükköy mezarlığına defin edilmek üzere ebediyete uğurlandı.   

Çakır’ın cenazesine siyasiler, spor kulüpleri başkan ve yöneticileri, aile fertleri esnaf ve vatandaşlar yoğun katılım sağladılar. Cenaze namazının kılındığı Esenler Merkez Camiinin avlusu doldu taştı. 

Cenaze Namazına, MHP İlçe başkanı Hakan Özel ve yönetimi, AKP İlçe Başkanı Umut Özkan, Belediye Başkan danışmanı Mehmet Kaya, AKP Bağcılar beledi başkan danışmanı Mehmet Sirkeci katıldılar. İYİ Parti Esenler ilçe başkanı Ömer Kara, Gelecek Partisi ilçe başkanı Mustafa Kaplan, Demokrat Parti il Başkanı Eray Arda ve ilçe Başkanı Satılmış Kandemir, CHP Esenler eski ilçe Başkanı Cemal Kaya, MHP Eski ilçe Başkanı Suat Yılmaz ve STK temsilcileri cenazeye katılarak aileye taziyede bulundular. Saadet Partisi il başkan yardımcısı ve ilçe yönetimi de cenazeye katıldılar. 

Cami avlusunda birçok çelenk yer alırken, Merhum Hakkı Çakır’ın, genç yaşta vefatı başta ailesini, siyasileri, spor camiasını ve sevenlerini derin üzüntüye boğdu. 

Bizde 7-24 Esenler haber ailesi olarak Merhum Hakkı Çakır’a Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

 



SALİH İŞSEVER
9.03.2023 11:46:18
Degrli kardeşimizin doğum yeri hakkında bilginiz yanlıştır. Kendisi Giresun ili Espiye ilçesi Gülburnu köyü nüfusuna kayıtlıdır. Sevgi ve selamlar

Anahtar Kelimeler: ÇAKIR AİLESİNİN YASLI
  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli