BURHAN KOCAMAN, ADIYAMAN’DAN BİLDİRDİ

BURHAN KOCAMAN, ADIYAMAN’DAN BİLDİRDİ

Esenler Belediyesi Başkan danışmanı Burhan Kocaman, Adıyaman’a geldiğimiz ilk günden bugüne kadar Esenler Kurtarma ekibimizle çalışıyoruz. Öyle ki şehirde sağlam bina kalmamış dersek abartmış olmayız” dedi.

Esenler Belediyesi Başkan danışmanı Burhan Kocaman, Adıyaman’dan bildirdi. 

Kocaman, “Adıyaman depremden en çok etkilenen şehirlerin arasında yer alıyor. Arama kurtarma ekibimizle (ESKAT) arama kurtarma çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor, biz buradayız ve hiç ayrılmadık. Esenler Belediyesi, arama kurtarmanın yanı sıra bölgede yaşanan barınma ihtiyacını, yiyecek, içecek ihtiyaçlarını gidermek için de çalışmalara devam ediyor.  6. gündeyiz ve bugüne kadar inanın canla başla çalışanlarız, ayağımızdan potlarımızı çıkarmadık. 

Burada canla başla çalışan gecesini gündüzüne katarak bir canımıza ulaşmak için yoğun bir çalışmaya şahit olduk. Binanın içinde insan olmadığı anlaşılan yerlerde ise enkaz kaldırma çalışmaları başlamış durumda. Enkazların arasında yürürken yürekleri yanan, yüreklerimizi yakan acı olayları da yaşıyoruz. . Kaç gündür yaşadığımız olayları ve içinde bulunduğumuz psikolojiyi kaldırmaya ve ekip arkadaşlarımızla birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz ancak ağzımızdan tek kelime çıkmıyor. Allah böyle felaketleri düşmanıma dahi göstermesin" dedi.

VİDEO İZLE



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli